Люта чеснова фокача

Страхотен хляб само за 30 мин.

02 September 2013 16:01
Люта чеснова фокача
15 мин. Лесно Порции 6

  • ккал 253
  • маз 18
  • нас. маз 9
  • въгл 20
  • захар 2
  • фибри 2
  • прот 4
  • сол 1

Продукти

1 малка връзка широколистен магданоз
1 голяма червена люта чушка
4 скилидки чесън
100 г меко масло
1 голяма фокача

Приготвяне

Нарежете на ситно магданоза и лютата чушка (със или без семената – зависи от вас), счукайте чесъна и намачкайте всичко с маслото. Посолете добре и намажете със сместа 1 голяма фокача. Запечете я във фурната на 200°С (180°С с обдухване) за 10-15 мин, докато стане хрупкава.


Поднесете заедно с това вкусно ястие от патладжани с пармезан.

Списанието
BBC GoodFood България – брой 205
Facebook

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ