Салата с аспержи

Рецептата е на нутрициониста Надя Петрова.

18 August 2014 15:43
Салата с аспержи
0 мин. Лесно Порции 0

  • ккал 0
  • маз 0
  • нас. маз 0
  • въгл 0
  • захар 0
  • фибри 0
  • прот 0
  • сол 0

Продукти

3 чаши микс зеленолистни
2 бр. аспержи
1/4 авокадо
1/4 чаша зърна нар и натрошено кашу

[b]Дресинг с горчица[/b]
1 с.л. зехтин
1 ч.л. тъмно балсамико
1 ч.л. дижонска горчица
сол на вкус

Приготвяне

1. Измийте и подсушете зеленолистните. Накъсайте на парчета. Нарежете авокадото на кубчета.


2. Аспержите могат да се ядат сурови, като се нарежат на дребни кръгчета, започвайки от върха, или като се настържат на ленти с помощта на белачка. Друг вариант е леко да ги задушите на пара. Всички съставки поставете в купа, залейте с дресинга и поднесете веднага.

Списанието
BBC Good Food България Брой 198
Facebook

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ