Черен боб с ориз

Бърза гарнитура, когато нямате време!

07 July 2015 11:41
Черен боб с ориз
10 мин. Лесно Порции 4

  • ккал 222
  • маз 0
  • нас. маз 0
  • въгл 39
  • захар 1
  • фибри 6
  • прот 8
  • сол 1

Продукти

250 г ориз басмати
2 х 400 г консервиран черен боб, отцеден и изплакнат

Приготвяне

Сложете ориза в голяма тенджера с капак. Налейте обилно количество вода и варете около 8 мин. Отцедете и върнете обратно в съда. Добавете боба и разбъркайте, сложете капака и затоплете за 5 мин, преди да сервирате.

Списанието
BBC Good Food България Брой 200
Facebook

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ