Бишкотена торта с нутела

Бишкотена торта с нутела

11 July 2015 09:44
Бишкотена торта с нутела
15 мин. Средно Порции 15

  • ккал 0
  • маз 0
  • нас. маз 0
  • въгл 0
  • захар 0
  • фибри 0
  • прот 0
  • сол 0

Продукти

1 пак. бишкоти- 400 гр.
400 гр. заквасена сметана
400 гр. нутела
300-400 мл. прясно мляко
орехи за поръсване

Приготвяне

В дълбока купа разбивате заквасената сметана и шоколада.В правоъгълна тавичка нареждате един ред бишкоти, като всяка една от тях се потапя в прясното мляко, но за кратко, защото много бързо поемат. Върху тях изсипвате крем, после пак бишкоти и завършвате с крем, върху който поръсвате смлени бишкоти и орехи. След като е готова я прибирате в хладилник.

Списанието
BBC GoodFood България – брой 205
Facebook

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ