Бързи соленки

Бързи соленки

24 August 2015 11:14
Бързи соленки
15 мин. Лесно Порции 4

  • ккал 0
  • маз 0
  • нас. маз 0
  • въгл 0
  • захар 0
  • фибри 0
  • прот 0
  • сол 0

Продукти

45 мл. зехтин
70 гр. масло
50 гр. пармезан
1 яйце
1 ч.л. сух розмарин
1 ч.л. мащерка
180 гр. брашно

Приготвяне

Всички продукти, без брашното, се объркват до получаването на хомогенна смес. Към нея се прибавя и брашното. Пак се бъркат, докато се получи хубаво тесто. Тестото се разстила на плот и с ринг или дребна чаша се оформят кръгчета, които се лагат върху тава покрита с хартия за печене. Може да се оставят да починат около час, но може и веднага да се поръсят със сол и допълнително от подправките. Пекат се 15 минути на 180 градуса.

Списанието
BBC Good Food България Брой 197
Facebook

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ