Мохито с грейпфрут

Свежа напитка за горещите дни

13 October 2015 16:31
Мохито с грейпфрут
0 мин. Лесно Порции 8

  • ккал 171
  • маз 0
  • нас. маз 0
  • въгл 25
  • захар 18
  • фибри 0
  • прот 1
  • сол 0

Продукти

сокът от 3 розови грейпфрута и още 1, тънко нарязан, за сервиране
малка връзка мента
140 г захар
250 мл бял ром
1 л газирана вода

Приготвяне

Сложете сока от грейпфрут, повечето мента и захарта в голяма кана. Намачкайте всичко с края на точилката, за да може ментата да заухае, а захарта да се разтвори. Сипете рома, объркайте и допълнете с газирана вода и лед. Преди да сервирате, добавете нарязания грейпфрут и останалата мента.

Списанието
BBC Good Food България Брой 201
Facebook

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ