Ръжен хляб с грейпфрут и масло от бадемови ядки

Лека закуска преди старта на деня

05 November 2015 13:21
Ръжен хляб с грейпфрут и масло от бадемови ядки
2 мин. Лесно Порции 2

  • ккал 333
  • маз 18
  • нас. маз 2
  • въгл 30
  • захар 7
  • фибри 8
  • прот 10
  • сол 1

Продукти

4 с.л. масло от бадемови ядки
1 грейпфрут (около 100 г плод)
2 филийки ръжен хляб

Приготвяне

1. Запечете хляба, ако желаете. Обелете грейпфрута и отстранете бялата ципа над купа, за да съберете сока от обелените резени.


2. Намажете филийките с бадемовото масло и сложете отгоре парчетата грейпфрут, поръсете със сока от купата.

Списанието
BBC GoodFood България – брой 205
Facebook

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ