Ръжен хляб с грейпфрут и масло от бадемови ядки

Лека закуска преди старта на деня

05 November 2015 13:21
Ръжен хляб с грейпфрут и масло от бадемови ядки
2 мин. Лесно Порции 2

  • ккал 333
  • маз 18
  • нас. маз 2
  • въгл 30
  • захар 7
  • фибри 8
  • прот 10
  • сол 1

Продукти

4 с.л. масло от бадемови ядки
1 грейпфрут (около 100 г плод)
2 филийки ръжен хляб

Приготвяне

1. Запечете хляба, ако желаете. Обелете грейпфрута и отстранете бялата ципа над купа, за да съберете сока от обелените резени.


2. Намажете филийките с бадемовото масло и сложете отгоре парчетата грейпфрут, поръсете със сока от купата.

Списанието
BBC Good Food България Брой 201
Facebook

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ