Джинджифилово Белини

Завършете хубавата вечер с Белини

31 October 2016 15:35
Джинджифилово  Белини
0 мин. Лесно Порции 4

  • ккал 315
  • маз 8
  • нас. маз 4
  • въгл 38
  • захар 27
  • фибри 1
  • прот 3
  • сол 0

Продукти

сокът на 1 лимон
1 с.л. джинджифилов сироп (вижте рецептата в линка)
50 мл лешников ликьор
350 мл вино просеко
25 г айсинг или марципан
4 малки джинджифилови бисквити човечета

Приготвяне

1. Поставете 4 чаши във фризера за 15 мин. Когато сте готови за поднасяне, смесете лимоновия сок, джиндифиловия сироп и лешниковия ликьор в малка кана. Извадете чашите и налейте сместа. Добавете отгоре просекото.


2. Разточете айсинга на 4 малки топки, след което леко притиснете към ръба, за да осигурите добра основа за джинджифиловите бисквити. Сервирайте веднага.


 


Вижте рецептата за джинджифилов сироп.

Списанието
BBC Good Food България Брой 197
Facebook

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ