Джинджифилово Белини

Завършете хубавата вечер с Белини

31 October 2016 15:35
Джинджифилово  Белини
0 мин. Лесно Порции 4

  • ккал 315
  • маз 8
  • нас. маз 4
  • въгл 38
  • захар 27
  • фибри 1
  • прот 3
  • сол 0

Продукти

сокът на 1 лимон
1 с.л. джинджифилов сироп (вижте рецептата в линка)
50 мл лешников ликьор
350 мл вино просеко
25 г айсинг или марципан
4 малки джинджифилови бисквити човечета

Приготвяне

1. Поставете 4 чаши във фризера за 15 мин. Когато сте готови за поднасяне, смесете лимоновия сок, джиндифиловия сироп и лешниковия ликьор в малка кана. Извадете чашите и налейте сместа. Добавете отгоре просекото.


2. Разточете айсинга на 4 малки топки, след което леко притиснете към ръба, за да осигурите добра основа за джинджифиловите бисквити. Сервирайте веднага.


 


Вижте рецептата за джинджифилов сироп.

Списанието
BBC Good Food България - Брой 202
Facebook

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ