Гурме хотдог

Бърза и вкусна закуска.

06 December 2016 13:36
Гурме хотдог
15 мин. Лесно Порции 4

  • ккал 466
  • маз 30
  • нас. маз 11
  • въгл 29
  • захар 7
  • фибри 2
  • прот 19
  • сол 3

Продукти

8 качествени свински наденички
1/2 малка глава червен лук, нарязан на тънки резени
4-8 бриош хлебчета за хотдог, в зависимост от размера, запечени
4 с.л. кисело зеле, отцедено
горчица за хотдог, за сервиране

Приготвяне

1. Загрейте грил тиган на умерен огън. Сложете наденичките в него и пържете 15 мин, като обръщате често, докато станат готови. Накиснете резените червен лук в студена вода за 10 мин, отцедете и подсушете.


2. Разрежете почти до края хлебчетата за хотдог и сложете по 1 с.л. кисело зеле във всяко. Поставете 1-2 наденички във всяко хлебче, малко горчица и резени червен лук.

Списанието
BBC Good Food България Брой 200
Facebook

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ