Мариновани свински ребра

От продуктите правим марината с която мажем ребрат...

17 November 2017 02:34
Мариновани свински ребра
60 мин. Средно Порции 4

  • ккал 0
  • маз 0
  • нас. маз 0
  • въгл 0
  • захар 0
  • фибри 0
  • прот 0
  • сол 0

Продукти

Свински ребра
Пушен червен пипер една супена лъжица
Лютив пипер една супена лъжица
Смлян черен пипер на вкус
Кафена чашка олио
Чесън на прах една чаена лъжичка

Приготвяне

От продуктите правим марината с която мажем ребрата.Ако остане марината намазваме с нея дъното на тава за печене.Престоява на студено не по малко от 45-60минути.
Първоначално печем на фурна при температура 250 градуса -20минути , след това фурната намаляваме на 175градуса -25мин като по време на печенето обръщаме ребрата за да се изпечът равномерно.Поливаме със соса от маринатата.
Списанието
BBC Good Food България Брой 201
Facebook

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ