Пъстро руло с пушен халибут

Бърза, лесна и впечатляваща храна, изпълнена с традиционните съставки на източната кухня.

05 November 2018 12:42
15 мин. Лесно Порции 4

  • ккал 0
  • маз 0
  • нас. маз 0
  • въгл 0
  • захар 0
  • фибри 0
  • прот 0
  • сол 0

Продукти

1 питка тортиля
100 г крема сирене
75 г филе пушен халибут, нарязан на фини слайсове
30 г бейби спанак, предварително поширан и охладен
3-4 шайби морков, предварително сварен
гома уакаме, за сервиране

Приготвяне

1. С остър нож изрежете тортилята, за да получите квадрат. Запечете в сух тиган от двете страни до златисто. Охладете напълно.


2. Намажете тортилята обилно с крема сирене. Отгоре разстелете филетата халибут, листата спанак и поръсете равномерно с морковите. Навийте на стегнато руло, опаковайте в стреч фолио и съхранявайте в хладилник до омекване на питката за 30-40 мин. Преди да поднесете, отстранете фолиото и нарежете по диагонал на 4. Поднесете с гома уакаме.

Списанието
BBC Good Food България Брой 199
Facebook

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ