Пунш с червени боровинки „Морски бриз“

Нека партито започне с този освежаващ пунш. Плодовите кубчета лед спират боровинките да не потъват на дъното на чашата – умно, да!

19 December 2018 11:31
Пунш с червени боровинки „Морски бриз“
0 мин. Лесно Порции 8

  • ккал 237
  • маз 0
  • нас. маз 0
  • въгл 21
  • захар 20
  • фибри 1
  • прот 1
  • сол 0

Продукти

100 г пресни или замразени червени
боровинки
1 л сок от червени боровинки
500 мл водка
400 мл сок от грейпфрут
2 лайма, нарязани на кръгли резени
лед

Приготвяне

1 Сложете в една или две форми за лед по една или две червени боровинки във всеки отвор, напълнете с вода и замразете, докато стегне напълно. Може да приготвите леда една седмица предварително.


2 Сипете сока от червени боровинки, водката и сока от грейпфрут в купа за пунш или широка кана и добавете резените лайм. Прибавете малко лед и половината от ледените кубчета с боровинки. Разпределете останалите в чашите и долейте с пунша.

Списанието
BBC Good Food България Брой 199
Facebook

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ