ГУРМЕ ИЗНЕНАДИ С ШЕФ ВИКТОР АНГЕЛОВ И DEVIN AIR

19 July 2016 10:24
ГУРМЕ ИЗНЕНАДИ С ШЕФ ВИКТОР АНГЕЛОВ И DEVIN AIR
ГУРМЕ ИЗНЕНАДИ С ШЕФ ВИКТОР АНГЕЛОВ И DEVIN AIRГУРМЕ ИЗНЕНАДИ С ШЕФ ВИКТОР АНГЕЛОВ И DEVIN AIRГУРМЕ ИЗНЕНАДИ С ШЕФ ВИКТОР АНГЕЛОВ И DEVIN AIRГУРМЕ ИЗНЕНАДИ С ШЕФ ВИКТОР АНГЕЛОВ И DEVIN AIR

Водещият шеф-готвач Виктор Ангелов и екип на DEVIN Air изненадаха гостите на специално гурме-събитие, което събра ценители на добрия вкус и гъделичкащите балончета. Близо 100 души, сред които журналисти, гости и посетители на Бизнес Парк София имаха възможност да опитат специалитетите на шеф Ангелов в комбинация с новата газирана вода DEVIN Air, чиято формула е създадена, за да допълни по най-добрия начин удоволствието от храненето.

 

Гостите на събитието опитаха изискано тристепенно меню в комбинация с DEVIN Air и се запознаха лично с шеф Ангелов, който сподели полезни съвети за поднасянето на храната и комбинирането й с подходящи напитки. Водещият кулинар се запозна с всеки един от посетителите и им разказа интересни факти, свързани с процеса на създаване на газираната вода DEVIN Air. Всички присъстващи се насладиха на впечатляваща комбинация от вкусове под звуците на класическа музика.

 

DEVIN Air е разработена с помощта на шеф Виктор Ангелов и професионални сомелиери, за да бъде допълнение към всяка трапеза. Уникалният минерален състав на водата й придава мекота, а добавената газировка с естествен произход я прави фина и освежаваща. Нежните натурални балончета изчистват вкусовите рецептори, за да подготвят небцето за всяка следваща хапка.

 

Газираната вода е изключително подходяща за лятото, тъй като е леко и освежаващо допълнение към всяка храна. Освен това, тя е диетична – не съдържа калории и прекрасно утолява жаждата в горещите дни, както самостоятелно, така и в комбинация с плодови сокове или коктейли. 

Списанието
BBC GoodFood България – брой 205
Facebook

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ