ИЗПРАЩАМЕ ЛЯТОТО С НЕЗАБРАВИМО „COCA-COLA CHILL & GRILL“ ИЗЖИВЯВАНЕ В СОФИЯ

09 September 2016 13:03
ИЗПРАЩАМЕ ЛЯТОТО С НЕЗАБРАВИМО „COCA-COLA CHILL & GRILL“  ИЗЖИВЯВАНЕ В СОФИЯ
ИЗПРАЩАМЕ ЛЯТОТО С НЕЗАБРАВИМО „COCA-COLA CHILL & GRILL“  ИЗЖИВЯВАНЕ В СОФИЯИЗПРАЩАМЕ ЛЯТОТО С НЕЗАБРАВИМО „COCA-COLA CHILL & GRILL“  ИЗЖИВЯВАНЕ В СОФИЯИЗПРАЩАМЕ ЛЯТОТО С НЕЗАБРАВИМО „COCA-COLA CHILL & GRILL“  ИЗЖИВЯВАНЕ В СОФИЯИЗПРАЩАМЕ ЛЯТОТО С НЕЗАБРАВИМО „COCA-COLA CHILL & GRILL“  ИЗЖИВЯВАНЕ В СОФИЯ

На 11 септември 2016 г. (неделя) в Южния парк (голямата поляна до бул. Гоце Делчев) в София специална грил-зона ще изненада хиляди столичани със забавни активности за малки и големи, приятна музика и най-вече – с вкусна храна. В рамките на целия ден (от 10:00 до 22:00 часа) финалното събитие от поредицата Coca-Cola Chill & Grill ще посрещне столичани и техните семейства, за да им предложи едно незабравимо грил-изживяване. Гостите ще могат да приготвят апетитни грил-изкушения по свой вкус, а най-активните участници ще имат шанса да се качат на масата на Coca-Cola високо в небето, където ще опитат ястията на финалистите от първия сезон на Master Chef – Симеон, Елена и Аврам, приготвени лично за тях.

Събитието в София, част от инициативата #ДаСеХранимЗаедно, ще зарадва семействата както с приятни забавления за малки и големи, така и с полезните и ценни съвети на четирима от най-популярните кулинарни блогъри у нас – Сандра Алексиева (1001 рецепти), Ани Шакарян (Vkusnoteka), Ваня Георгиева (Culinary with Me) и добре познатата на майките от телевизионния екран водеща Даниела Колева. Дамите ще демонстрират своите умения и трикове и ще помагат на гостите да приготвят неповторими грил-творения. След вкусните демонстрациите прекрасните кулинари, заедно с помощници от публиката, ще влязат в оспорвана грил-битка.

Кулминацията на инициативата #ДаСеХранимЗаедно ще бъде вечеря високо в небето, на която избрани късметлии ще се насладят на незабравима вечер с панорамна гледка на 40 метра над земята. Над 50 от гостите на Coca-Cola Chill & Grill в неделя ще имат шанса да спечелят вечеря високо в небето, както и 15 двойни покани от различни Facebook активности. Известните кулинари от формата Master Chef – Симеон, Елена и Аврам ще приготвят специални грил-изкушения за късметлиите.

През целия неделен ден актьорът Ники Станоев ще се грижи за доброто настроение, а за най-малките са подготвени специално куклено шоу, водни игри и много спортни забавления. В края на деня концерт с младите български таланти и групи Rewind, Funky Miracle, Brazz ViliDJ ще допринесе за още по-приятната обстановка. Хубавата музика и добро настроение са гарантирани.

Чрез инициативата #ДаСеХранимЗаедно Coca-Cola изразява своето убеждение, че щастието се крие в споделените мигове, каквито са семейните моменти, прекарани около масата. През месеците юли и август 2016 г. грил-събития Coca-Cola Chill & Grill се проведоха в още четири български града – Ямбол, Стара Загора, Бургас и Варна. Обособените грил-зони бяха посетени от стотици гости, които опитаха кулинарните изкушенията в компанията на най-освежаващата напитка. Събитието в София ще бъде своеобразна кулминация на Coca-Cola Chill & Grill през 2016 г., с което се поставя началото на ежегодна традиция и семеен празник, който събира всички заедно. Поредицата е насочена към цялото семейство и безценното време, прекарано с приятели и близки, приготвяйки и наслаждавайки се на вкусна храна на открито.

Списанието
BBC GoodFood България – брой 205
Facebook

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ