ЛИЛАВАТА СИЛА

04 October 2016 15:19
ЛИЛАВАТА СИЛА

Ако вече „изяждате дъгата“, може би искате да удвоите лилавите и сините компоненти в чинията си. Естествено лилавите храни съдържат вещества, наречени антоцианини, които се свързват с повишената мозъчна сила и издръжливост.

Заложете на лилавите картофи, патладжаните, червеното зеле, боровинките и къпините (които също така се свързват с понижен риск от Алцхаймер при възрастните и подобрена концентрация при децата).

Дайте насам боровинките! 

Списанието
BBC Good Food България Брой 198
Facebook

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ