BEDROOM BEACH – ГУРМЕ ИЗКУШЕНИЕ НА САМИЯ ПЛАЖ!
Концепцията на Bedroom beach е уникална и неповторима за българското Черноморие. Тя се състои в създаването на един единствен и неповторим плаж, който съчетава в себе си елегантност, стил, гурме изкушения и първокачествен ентъртейнмънт на световно ниво.
През изминалите 10 години превърнахме Bedroom beach в единственото място в България, където еуфорията остава спомен за цял живот. Морски клуб, който провокира фантазиите за едно незабравимо изживяване. Емоция, която завладява сърцата на хиляди с ексцентричност, феноменалност и лукс.
Bedroom Beach предлага и чудесно изживяване за хранене с изглед към морето. Chef Ангелов и екипът му са избрани за своите умения, креативност и възможност да създадат богато меню, което напълно отговаря на тази уникална обстановка и доставящо вкусова наслада на истинските ценители. С гордост може да заявим, че това е едно истински гурме бижу на самия плаж в Слънчев бряг. Деликатеси с октоподи, скариди и морски дарове са само част от новото меню на клуба. Меню, което респектира със своята елегантност и е допълненос богата селекция от шампанско, вина и елитна гама коктейли.
Музиката на живо от най-известните ди джеи – DJ MASCOTA, C-FUSION, Dimo BG, Milen - DJ, Vasco C (DJ Vasko C), Dj Gorro, Fed, Big D и други, танцьорите, артистите и красивите хора правят това преживяване незабравимо.
ИЗВЛЕЧЕТЕ МАКСИМАЛНО УДОВОЛСТВИЕ ОТ ДЪЛГИТЕ ЛЕТНИ ДНИ В BEDROOM BEACH !
САЛАТА В АЗИАТСКИ СТИЛ С РИБА ТОН „ТАТАКИ“
1 ПОРЦИЯ
100 г жълтопереста риба тон
80 г зелена салата
80 г лоло росо
50 г китайско зеле
50 г чери домати
15 г пресен лук
50 г краставица
5 г пресен кориандър
5 г босилек
5 спанак
30 г жълта и червена чушка
За азиатския дресинг
100 г сок от лайм
50 г кафява захар
20 г рибен сос
15 г срирача сос
15 г джинджифил
20 г зехтин
Всички листни зеленчуци се смесват с китайското зеле. Добавя се пресния лук, кориандъра, боселка, чери доматите, краставицата, нарязана на ивици, чушките на жулиени.
Смесват се продуктите за дресинга и се разбъркват добре.
Рибата тон се запечатва на тиган за 20 сек от всяка страна, овкусява се със сол и сусамово олио и се овалва в печен бял и черен сусам.