8 причини с партньора си да заложите на ягодите през лятото

20 May 2019 11:39
8 причини с партньора си да заложите на ягодите  през лятото
Летният сезон е времето, в което буквално можем да преживяваме на салати и то не само зеленчукови, а и плодови! Но ягодите са тези, на които ще обърнем по-специално внимание, защото дори не подозирате ползите им за връзката ви!

1. Здравословна конкуренция
Всичко, което представлява престорено съревнование, може да допринесе за забавление в отношенията ви. Можете да се закачате и да се състезавате, кой ще спечели повече ягоди.

2. Победите ви са полезни
Накрая изяждате кутия ягоди, което е далеч по-полезно от пуканките в киното или чипс на плажа.

3. Можете да ги превърнете в глезотия
Ако искате да допълните „пиршеството“, към ягодите можете да добавите малко сладолед, сметана или кисело мляко за малко по-калорична порция.

4. Внасят разнообразие
Обикновено отивате на кино, ресторант или театър, заради това разнообразете срещите си.

5. Насърчават ви да излезете навън
Вместо да си стоите вкъщи на дивана пред телевизора, можете да излезете заедно на чист въздух. Ако знаете откъде можете да си наберете, гарантираме, че ще си подарите приятна разходка.

6. Ще знаете произхода на плодовете
За разлика от магазините, където вероятно нямате представа откъде са внесени ягодите – ако си ги набирате сами, ще знаете, че полагате допълнителна грижа за храната, с която храните тялото си.

7. Ягодите са добри за половия ви живот
Богати на антиоксиданти, ягодите се грижат за сърцето и артериите, ускоряват кръвообращението, особено в областите, където най-много се нуждаете.

8. Могат да ви помогнат да заченете
Ягодите са богати на витамин С и се смята, че повишават броя на сперматозоидите при мъжете, така че да създадете семейство.
С други думи, не се колебайте да похапвате ягоди!
Списанието
BBC GoodFood България – брой 205
Facebook

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ