Оазисът на динамичните хора – CRAFT Deli Restaurant Cafė

10 June 2019 14:34
Оазисът на динамичните хора – CRAFT Deli Restaurant Cafė
CRAFT Deli Restaurant Cafė се явява, като естественото продължение на веригата ресторанти Spaghetti Company, като следва утвърдената, дългогодишна традиция издържала изпитанието на времето от далечната 2001 г.

Името на ресторанта – CRAFT (занаят) не е избрано случайно. То олицетворява изцяло идеята за място обединяващо професионализъм и изпитан подход, както в обстановката и обслужването, така и в презентацията и качествата на предлаганите ястия и напитки.

Концепцията на ресторанта е нова, различна и модерна за България, но с дългогодишна традиция по света. Нашата мисия е да задоволим всеки клиент, като му осигурим бърз и лесен достъп до ястия от витрината.
Имайки предвид все по-малкото време за храна и удоволствия и все по-голямата ангажираност в нашето ежедневие CRAFT Deli Restaurant Cafė е тук, за да ви даде точно това, от което имате нужда в точния за вас момент.

Менюто, прецизно изготвено от нашия шеф-готвач, почерпил опита си в едни от най-добрите ресторанти в Западна Европа ще Ви очарова с разнообразието от вкусове и аромати.

Просторните тераси на CRAFT Deli Restaurant Cafė Ви разкриват столицата от високо, докато се наслаждавате на вкусни ястия, любими напитки или заслужен отдих след шопинг разходка в Bulgaria Mall.В CRAFT ще се нахраните, наслаждавайки се на удоволствието от вкусно приготвена европейска кухня, с пресни и здравословни продукти!

Добре дошли в света на CRAFT.

Списанието
BBC GoodFood България – брой 205
Facebook

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ