Копъров зехтин

Рецептата е на шеф Таня Правчанова.

09 June 2014 14:22
Копъров зехтин
0 мин. Лесно Порции 0

  • ккал 0
  • маз 0
  • нас. маз 0
  • въгл 0
  • захар 0
  • фибри 0
  • прот 0
  • сол 0

Продукти

50 г стръкове копър
50 мл зехтин

Приготвяне

Пасирайте в блендер копъра, зехтина и малко сол и пипер. Прецедете през фина цедка или филтър за кафе, за да остане само зехтинът с аромата и цвета на копъра.


Поднесете към Телешко филе.

Списанието
BBC GoodFood България – брой 205
Facebook

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ