Сандвич с наденичка и песто

07 August 2019 11:42
Сандвич с наденичка и песто
15 мин. Лесно Порции 1

  • ккал 876
  • маз 52
  • нас. маз 19
  • въгл 58
  • захар 5
  • фибри 6
  • прот 40
  • сол 4

Продукти

2 тънки наденички с подправки,
разрязани по дължина
1 питка чабата, разрязана на две
2 с.л. прясно песто
1 печена червена чушка от буркан,
разрязана на две
½ х 125 г топка моцарела,
разрязана 
шепа рукола

Приготвяне

Загрейте грила силно. Сложете наденичките в тава с разрязаната страна надолу и ги запечете за 5-6 мин, докато се сготвят отвътре, оставете ги настрани. Сложете половинките питка върху тавата с разрязаната страна нагоре и ги намажете с пестото. Подредете отгоре чушката и резените моцарела, сложете под грила за 2 мин, докато станат златисти и започнат да бълбукат. Прибавете наденичките и шепа рукола и съединете питката, като притиснете здраво, за да не изпадне плънката.
Списанието
BBC Good Food България Брой 200
Facebook

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ