Сандвич с наденичка и песто

07 August 2019 11:42
Сандвич с наденичка и песто
15 мин. Лесно Порции 1

  • ккал 876
  • маз 52
  • нас. маз 19
  • въгл 58
  • захар 5
  • фибри 6
  • прот 40
  • сол 4

Продукти

2 тънки наденички с подправки,
разрязани по дължина
1 питка чабата, разрязана на две
2 с.л. прясно песто
1 печена червена чушка от буркан,
разрязана на две
½ х 125 г топка моцарела,
разрязана 
шепа рукола

Приготвяне

Загрейте грила силно. Сложете наденичките в тава с разрязаната страна надолу и ги запечете за 5-6 мин, докато се сготвят отвътре, оставете ги настрани. Сложете половинките питка върху тавата с разрязаната страна нагоре и ги намажете с пестото. Подредете отгоре чушката и резените моцарела, сложете под грила за 2 мин, докато станат златисти и започнат да бълбукат. Прибавете наденичките и шепа рукола и съединете питката, като притиснете здраво, за да не изпадне плънката.
Списанието
BBC GoodFood България – брой 205
Facebook

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ