Нов сезон – нова MODA!

Съвсем буквално.

27 August 2019 10:36
Нов сезон – нова MODA!
Малко по малко изпращаме лятото и се приготвяме за топлите нюанси на есента. Наред с посрещането на тези нюанси, посрещаме и новата MODA. И не само в облика й на тенденции, но и на списание. Дръзко пренареждаме галериите и преобразяваме жените в образи, които до момента не са предполагали, че имат.


В новия брой на MODA ще прелистите по-големите и от нова хартия страници, които ще ви разкажат за:

  • Чантата на деня
  • Вечната рокля от 90-те
  • Клъчът във всичките му форми и размери 
  • Жените със стил – Алек Уек и Джема Уърд
  • Бижутата, които ни карат да се чувстваме неповторими 
  • Как да постигнем перфектна кожа 
  • ЖИЗЕЛ БЮНДХЕН – РОДЕНА ТАКАВА, КАКВАТО Е 

Най-съблазнителния модел в света и най-успешното лице от подиума в бизнес света - Жизел Бюндхен - разказва  за успеха, нумерологията, любовта на мъжа й към модата и защо винаги дълбоко в сърцето си ще бъде момиче, обичащо най-много дънките и кецовете си.

How to be Parisian - DIKA ПРЕДСТАВЯ КОЛЕКЦИЯ ЕСЕН-ЗИМА 2019

Колекцията носи духа на френското усещане за радостта от живота. Жената на DiKa преминава през града, сама или със своята най-добра приятелка, избира своите дрехи според ангажиментите за деня и най-вече: според своето настроение. Тя не робува на тенденции и клишета, а избира онова, което подчертава индивидуалността и красотата й. 

Как да се обличаме по-добре със Стела Маккартни 

Добре познатата дизайнерка на всички е превърнала своята индустрия в модна империя отвътре заедно с етичността си на луксозна марка и е страстта да създава дрехи, които да са едновременно носими и желани.  Затова тук са нейните съвети за намиране на индивидуален стил и устойчивостта му. Устойчивостта може да бъде "бързата" мода - тази, която е тренд точно сега, на момента, но Стела Маккартни е ветеран, когато става въпрос за действително поставяне на стила в гардароба.

Cover Story - Алисия

Ще ви представим Алисия по-женствена от всякога. Как модата и музиката вървят ръка за ръка в живота й. Споделя, че първият тон от нова песен и първото тракане на токче са еднакво вълнуващи за нея. Как стилът й се променя през годините, кой е дал първите й модни уроци, защо обича семплото и изчистено, с какво не би си се представила и с какво можем да я видим в обикновен почивен ден, всичко това в Cover story на MODA, която е по щандовете от 26 август. 

Доверете се на новия сезон и сверете часовниците си с новата MODA!
Списанието
BBC GoodFood България – брой 205
Facebook

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ