Кулинарни идеи за натовареното ежедневие от Лора и Стоян

01 November 2019 13:48
Кулинарни идеи за натовареното ежедневие от Лора и Стоян
Добрата домашно приготвена храна и забързаното ежедневие рядко вървят ръка за ръка. Това правило, обаче, не е валидно, когато се доверим на експертните съвети на кулинарния тандем Лора и Стоян. 

Тази есен двамата се завръщат в ефира на 24Kitchen с нови епизоди на „Бон Апети“, за да ни докажат, че не е нужно да прекарваме часове в кухнята, за да приготвим нещо неустоимо и да изненадаме любимите си хора с домашни специалитети.

Изкусните готвачи ще предложат кулинарни идеи за онези моменти от натовареното ни ежедневие, в които сме нетърпеливи и искаме нещо вкусно, което да е готово за минути. За дните, в които не успяваме да напазаруваме и трябва да се справим с наличните продукти вкъщи. Както и за празничните моменти, в които приготвяме нещо специално и споделяме любовта към храната с близки и приятели.

Любимците на телевизионната аудитория отново ще ни съберат пред екраните и около масата, за да покажат, че най-вкусната храна е тази приготвена с любов и внимание. От фурната им ще се разнесе аромат на домашно приготвен хляб с билки, на апетитно руло от свинско месо, на елегантен тарт с вкус на кокос и още много изкушения, от които да черпим идеи за всеки ден.

Зрителите на 24KITCHEN ще имат възможността да се насладят на новата доза вдъхновения от кухнята на „Бон Апети“ от 04.11., всеки ден в 11:30 часа.

 
Любителите на домашно приготвената храна могат да открият и запазят любимите си рецепти от това и други предавания, излъчвани по 24KITCHEN, в обновения сайт на канала – www.24kitchen.bg.
 
 
 
Списанието
BBC GoodFood България – брой 205
Facebook

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ