Великденският брой на BBC GoodFood България е тук

14 April 2020 19:18
Великденският брой на BBC GoodFood България е тук
Това е броят, в който ще намерите най-добрите рецепти за великденски обяд у дома със семейството. Във време на пандемия, призоваваме ви СгответеСиВкъщи!

Предложенията за Великден са от впечатляващо агнешко печено до вегетариански галет, плюс разнообразни гарнитури и разкошен шоколадов чийзкейк. А за да не скучаят децата, организирайте им истинско училище за млади пекари и направете заедно в кухнята страхотни сладкиши.В българската секция У НАС ще намерите изпитани рецепти на блогъри за козунак, кифлички и руло, както и менюто нашеф Божана Кацарова. За настроението на празничната маса можете да се погрижите самите вие, от нас са идеите.

За дните след празника сме предвидили рецепти на ястия, които обикновено поръчвате от ресторантите, но сега можете да ги направите в домашна обстановка. И как от едно пиле да подсигурите пет хранения за двама, както и четири идеи за пържени картофи с добавки, така че да се превърнат във вариант за вечеря.Използвайте стръковете праз не само в супа, но и в картофен пай, паста или салата – вижте как на страниците на списанието.Здравословните ни идеи за обяд могат да бъдат полезни и за тези, които ходят на работа.

Освен традиционното агнешко печено, Том Керидж предлага и други варианти на месо за всеки вкус. Даяна Хенри пък дава идеи как да използваме аншоата в различни ястия. И един чудесен десерт с тропически вкус – обърнат сладкиш с ананас.

Бъдете здрави и гответе с любов!

Можете да поръччате последния брой на BBC GoodFood България и на телефон: 0882500771, или на имейл: gpetrov@s-media.bg
Списанието
BBC GoodFood България – брой 205
Facebook

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ