Рецепти на деня

Сезонни рецепти

Сготви

Харесай Салата с аспержи

Goodfood нар, сол, аспержи, тъмно балсамико, натрошено кашу, авокадо, дижонска горчица, зеленолистни, зехтин 9 продукта
Сготви

Харесай Лек пай с ябълки и круши

Goodfood 1 ч , мед, бадеми, круши, кори за баница, Смесена подправка, обезмаслено кисело мляко, лимон, рапични олио, ябълки, царевично брашно 10 продукта
Сготви

Харесай Запечени кончилиони с наденички, салвия и тиква

Goodfood 1 ч 40 м , сирене фонтина, наденички, прясно мляко, зехтин, масло, трюфелово олио, настъргано Индийско орехче, пармезан, салвия, брашно, тиква цигулка, кончилиони 12 продукта
Сготви

Харесай Тиквеник

Goodfood орехи, тиква, пудра захар, канела на прах, захар, точени кори, слънчогледово олио 7 продукта

Любопитно

Техники

Здравословни рецепти

Сготви

Харесай Панирана с кокос риба и салата с чили сос

Goodfood 20 м , майонеза, брашно, краставица, олио, сладък чили сос, бяла риба, кокосови стърготини, зелен лимон, марули, яйце 10 продукта
Сготви

Харесай Класическо тофу със зеленчуци

Goodfood 25 м , соев сос с ниско съдържание на натрий, червен лук, олио, зеленчуци, оризово вино, червена люта чушка, тофу, зелен лимон, царевично брашно, захар 10 продукта

Личности

Вашите рецепти

Рецепти на седмицата

Сготви

Харесай Агнешки кюфтета с шамфъстък и кайсиев сос

Goodfood 40 м , 3 глави червен лук, 2 1/2 тънко нарязани, 1/2 настъргана, качествено кайсиево сладко, шамфъстк, едро нарязан, арабски питки, разтворени и затоплени, агнешка кайма, настъргана кора и сокът на 1 лимон, зехтин, малка връзка магданоз, едро нарязан, кисело мляко, за сервиране, рас ел нахут, моркова, нарязани на тънки ивици 11 продукта
Сготви

Харесай Сьомга с коричка от гремолата и леща със спанак

Goodfood 25 м , филийки пълнозърнест хляб, заквасена сметана, малка връзка магданоз, едро нарязан, листа бейби спанак, филета сьомга, сметана с хрян, лимон, кората настъргана, нарязан на 4 резена, сготвена леща, 4 скилидки чесън, 2 оставени цели, 2 тънко нарязани, зехтин 10 продукта

...................................