Леки здравословни рецепти

Публикувано на: 30.06.2015 в 14:09 часа

 

В разгара на лятото, когато морската ни отпуска предстои, всички ние сме загрижени за добрата си форма и добрия си външен вид. Едни се обръщат към вегетарианството, други залагат на протеините, трети се кълнат в биохраните. А отскоро част от модерните режими за справяне със стреса, умората и наднорменото тегло е и джусингът, или консумирането на прясно изцедени сокове отплодове и зеленчуци.

Независимо от режима, който сте избрали да следвате, вие сигурно сте попадали сред море от рецепти за лека и здравословна храна. Предизвикваме ви да споделите с нас най-вкусните си, но и леки и здравословни рецепти. Те може да са с месо, може да са вегетариански, или да са сокове - искаме да разберем кое за вас отговаря на критерия вкусно и здравословно хранене.

Най-интересните рецепти ще бъдат публикувани на страниците на списанието, за да могат всички наши читатели да се възползват от тях.

Трима от участниците ще бъдат наградени с модерна сокоизстисквачка BOSCH VitaJuice 4, с която с лекота ще може да осъществят и най-смелите си мечти за прясно изцедени сокове.

Първия победител ще обявим в брой 142, който ще бъде на пазара на 29 юли, а другите двама - в брой 144 от 26 август.

Изпращайте ни вашите най-любими рецепти, придружени от снимка, а ние ще изберем най-интересните от тях и ще ги публикуваме на нашите страници.

Условието

Изпращайте писмата си с рецепти (doc файл) и снимки на ястията (jpeg файл с минимален размер 1МB) на recepti@goodfood.bg, като посочите името на конкурса, за който участвате. За да можем да се свържем с вас и за да получите наградата си, вписвайте в писмото пълния си адрес и телефон за контакт.

Срок за участие: 16 август 2015 г.


BOSCH VitaJuice 4

 

Керамичен нож

1000-ватов мотор с три нива на мощност

Електрополирана цедка

Алуминий корпус - към всеки компонент е проектиран за максимална издръжливост,

производителност и лекота на използване

1,5 литрова кана за сок

3,0 литра контейнер за плодови отпадъци

Лесна за почистване

Изключително голям отвор за пълнене

DripStop чучур

Гумени крачета против пързаляне

 Bosch_2

.............................