9 хитри идеи за употреба на формите за лед

23 July 2015 13:07
9 хитри идеи за употреба на формите за лед
9 хитри идеи за употреба на формите за лед9 хитри идеи за употреба на формите за лед9 хитри идеи за употреба на формите за лед9 хитри идеи за употреба на формите за лед9 хитри идеи за употреба на формите за лед9 хитри идеи за употреба на формите за лед9 хитри идеи за употреба на формите за лед9 хитри идеи за употреба на формите за лед9 хитри идеи за употреба на формите за лед

Хрумвало ли ви е, че формите за лед могат да служат за още много неща? Освен да правите лед, или пък да ги държите в шкафа (признайте си, колко форми имате скрити там?) формите за лед могат да послужат за безкрайно много полезни и приятни неща. Замразете кафе, и си направете айс кафе, замразете песто, или зехтин с билки, замразете останало вино и го използвайте за готвене, пригответе си шоколадови бонбони с ягоди, замразете шоколад и го добавете към топло мляко, пригответе си малки сладоледчета и ги прибавете към шейковете, или пък просто сложете дребни плодове в ледчетата! 

Списанието
BBC GoodFood България – брой 205
Facebook

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ