Издания

GoodFood 170

Това е нашият великденски брой, който ще ви накара да приготвите чудесен празничен обяд и изкушаващи десерти с шоколадови лакомства.

Рубриката Актуално представя как да си направите сами суроватка, дава полезна информация, новини и трендове, както и рецептата за мартини с чай „Ърл Грей“.

Рубриката Винаги лесно започва със седем лесни и интересни предложения за вечеря през седмицата. А ако търсите семейна идилия, сгответе за децата ястия, които ще им доставят истинско удоволствие след училище. В използвайте докрай ще намерите нови рецепти за паста тамаринд и чипотле, мариновани лимони и оризово брашно. За бърза вечеря разполагате с три идеи с нарязани домати от консерва.

Рубриката Здравословно предлага да включите във вашия диетичен план салата от паста, сьомга, лимон и каперси за засищащ обяд. Яжте риба за здраве –семейни рецепти с риби, богати на омега-3 мастни киселини. джо уикс представя на вашето внимание здравословен бургер без питка. Запознайте се с НОВ КУЛИНАРЕН ТАЛАНТ и вегетарианския тажин на Наоми.

Рубриката Вдъхновете се започва с великденски обяд – меню за шестима с агнешко в един съд, за да се насладите всички заедно на празничната трапеза. Пригответе шоколадови ВЪЛШЕБСТВА, като включите всички великденски шоколадови бонбонки, зайчета и яйца в изкушаващи десерти. А за да спазите празничната ТРАДИЦИЯ, замесете вкусно козуначено руло с бадеми. Тези от вас, които не обичат агнешко месо, ще харесат нашето aлтернативно меню. Уютната храна на роузи бъркет включва вариант на три класически ястия от Португалия, Шри Ланка и Филипините. ЗВЕЗДАТА НА МЕСЕЦА е бирата, но в рецепти за соден хляб, баварски джолан и шоколадов пудинг. най-доброто от сезона включва ранната пролетна продукция в нашите нови рецепти. МАСТЕРШЕФ ПРОМЯНА, или пилешки пай с праз и гъби от Джон Тород. В ТЕХНИКИТЕ НА том ще научите тайните на правилното поширане в три рецепти.

Рубриката Тест кухня дава съвети и техники за маршмелоу без яйца с ванилия. А в стъпка по стъпка ще видите как се приготвят пирожки с кисело и сладко зеле. Последна хапка е за великденски козуначета в три варианта.