Издания

GoodFood бр. 176

Това е броят, в който първите есенни рецепти ще ви изпълнят с богат вкус и аромат, а подготовката за Хелоуин ще се превърне в истинско забавление.

В рубриката АКТУАЛНО ви представяме идеи за обяд на бюрото и бадемови сладки с шоколад, както и коктейла Ментов джулеп.

В рубриката НАЙ-ДОБРОТО ОТ СЕЗОНА опитайте нашите есенни ястия с топли аромати и вкусове.

В рубриката ВИНАГИ ЛЕСНО се възползвайте от предложенията ни за бързи делнични вечери, вижте колко смешно лесно се приготвя хрупкаво пиле с чесън и изпробвайте някое от нашите три вегетариански ястия със спанак. Организирайте през уикенда голямо семейно готвене, за да направите три основи - с пиле, с кайма и вегетарианска, като от всяка може да приготвите три различни ястия.

Рубриката ВДЪХНОВЕТЕ СЕ разкрива света на подправките и предлага рецепти от Мавриций, Гана, Индия, Малайзия и Шри Ланка.

Рубриката ЗДРАВОСЛОВНО дава хитри идеи, за да се чувствате добре, а също и пет предложения за обяд в кутия, веган вечери с паста и новата диетична рецепта за азиатски нудъли със скариди.

Рубриката УИКЕНД започва с четири десерта за вечерно парти на Том Керидж, продължава със звездната съставка на Даяна Хенри - фъстъченото масло, а Джон Тород разкрива своята рецепта за макарони на фурна с трюфелов зехтин и пушена треска. Тези, които са решили да празнуват Хелоуин, разполагат с убийствено меню и страховити десерти. Поредният лондонски ресторант предлага меню за четирима, което може да приготвите у дома.

Рубриката ТЕСТ КУХНЯ дава полезни съвети и техники, показва как се приготвят съвършените спагети болонезе, как се яде бургер със стил, какви електрически уреди за готвене на пара има и какво представлява индийската улична храна.

.................................