Издания

GoodFood бр. 182

Това е броят, в който ще имате възможност да опитате рецептите за невероятни празнични сладкиши, торти и бисквити, да приготвите великденски обяд, както и подходящи ястия за преходния сезон към пролетта.

Рубриката Актуално представя декориран хляб с квас, какво е калшот, френско мартини с три вариации, новини и полезна информация.

Рубриката Великден ще ви зарадва с цветни великденски печива – впечатляващи сладкиши и бисквити за големия празник.

Рубриката Винаги лесно представя семпли и ароматни делнични ястия, подготвени само за 15 минути, а ако решите да сервирате паста за вечеря, имате избор. Приготвянето на шоколадова торта със сладко от портокали е смешно лесно. А семейните фаворити този път се готвят бавно на слоукукър. И една рецепта за малки деца – яйчени мъфини със зеленчуци.

Рубриката Здравословно предлага закуска, обяд и вечеря, полезни за кожата. Ще научите няколко здравословни новини, рецептата за лате с куркума, три лесни закуски с овесени ядки, които можете да занесете в офиса. Новото предложение за вашия диетичен план са зеленчукови такоси на грил с опушена салца.

Рубриката Уикенд започва с великденски обяд – празнично меню за шестима от Том Керидж. Ако искате да изненадате любим човек, разполагате с четири идеи за специален брънч. Запролетяването е факт и Роузи Бъркет споделя рецепти за прехода от зима към пролет. Томи Банкс предлага своя вариация за лазаня със задушено агнешко. А Даяна Хенри представя три рецепти с осолена треска за любителите на риба.

Рубриката Тест кухня дава съвети и техники за съвършен котидж пай, как да приготвите сами великденско шоколадово яйце и какво е основното оборудване за работа с шоколад.

Рубриката В този брой представя нашия нов конкурс за пролетни салати „Зелени дни“. Очакваме вашите предложения и снимки! А последната хапка е за веган лимонов кейк.


.....................................