Издания

GoodFood бр. 174

Това е броят, който ще ви накара да си поиграете с огъня и да приготвите най-вкусното барбекю на сезона.

 

Рубриката АКТУАЛНО ще ви разкрие всичко за динята и модерни ли са въглените в храната, ще научите как се приготвя Перфектният шприц.

Рубриката НАЙ-ДОБРОТО ОТ СЕЗОНА представя пет рецепти с летни продукти, пълни с много вкус.

Рубриката ВИНАГИ ЛЕСНО започва със седем летни вечери за делничните дни, приготвени с въображение, както и три бързи ястия с кресон и един Необикновен студен шоколадов десерт. Потърсете и купете някои типични за мексиканската кухня продукти и гответе като мексиканци у дома. Разполагате и с шест идеи за грил тиган, които ще обогатят вашия барбекю стил на готвене. Ако решите да организирате пикник, възползвайте се от нашите лесни и преносими рецепти за хубаво време.

Рубриката ЛЯТНО BBQ ще ви накара да изпитате тръпката на скарата, да научите тайните на доброто барбекю и да приготвите седем неустоими предложения.

Рубриката ЗДРАВОСЛОВНО предлага полезни съвети и рецепти, заредени с енергия. Новата рецепта в нашия диетичен план е Здравословно болонезе. Опитайте да приготвите и два вида смути с манго.

Рубриката УИКЕНД започва с Обяд в градината с приятели, приготвен от Том Керидж. А Даяна Хенри разкрива как да използвате бътърмилк във всичко за прекрасен дъх. Вижте и варианта за Лаврак с джинджифил и соев сос в хартия, както и виетнамското меню за четирима.

Рубриката ТЕСТ КУХНЯ дава съвети и техники за съвършеното чили кон карне, за печене на италиански хляб, за видовете термометри за месо.

Рубриката ПОСЛЕДНА ХАПКА предлага рецепта за домашен млечен сладолед.