Издания

GoodFood бр. 184

Това е броят, в който ще намерите страхотни рецепти за солени тарти с пресни зеленчуци и много други идеи, с които да отпразнувате най-хубавия сезон.

 

Рубриката АКТУАЛНО представя сладък шафран, англо-американска морковена торта, коктейл Dark & stormy с три вариации, новини и полезна информация.

 

Рубриката ТЕМА НА БРОЯ дава идеи за епични тарти с различни основи и с много пресни зеленчуци върху тях, а също и как да направите перфектното тесто за тарта.

 

Рубриката ВИНАГИ ЛЕСНО започва с делнични ястия и специален списък за покупки към тях. Разполагате с шест предложения от японската кухня, с четири страхотни тоста и с пържени филийки в четири варианта за неделен брънч. А за децата можете да приготвите лесни летни обеди, пълни с вкус и аромат.

 

Рубриката УИКЕНД дава възможност да празнувате късната пролет и ранното лято с пет свежи рецепти, да запалите първото барбекю за годината с опция за готвене на фурна, както и да бъдете креативни с три рецепти от японската кухня, в които присъства мисо пастата.

 

Рубриката ЗДРАВОСЛОВНО предлага три вечери, които ще помогнат за вашия добър сън, снаксове с малко захар за следобедна закуска, нова рецепта за диетичен план, както и здравословни новини.

 

Рубриката ТЕСТ КУХНЯ дава съвети и техники как да приготвите най-добрата пица Маргарита, какви видове аспержи има и как да ги подрежете преди готвене.


Рубриката В ТОЗИ БРОЙ представя едно пътешествие до Кавала – синият град, обявява победителя в конкурса „Десерти с ягоди“, както и какъв е новият конкурс. Последната хапка е за къпкейкчета с цветна глазура.

....................................