Издания

GoodFood бр. 179

Това е броят, в който печеното месо ще ви изкуши да го приготвите и опитате при първа възможност, ще включите гъбите в менюто си, както и кореноплодните зеленчуци, ще изберете леки хапки или впечатляващи менюта за своите гости.

 

Рубриката Актуално представя микс от ароматни подправки и четири рецепти с тях, коктейл „Май Тай“ и още три негови варианта.

 

Рубриката Празници е посветена на печеното месо, което можете да преоткриете с пет впечатляващи предложения на шеф-готвачи.

 

Рубриката Винаги лесно предлага бързи и лесни идеи за работните дни през седмицата, три зимни ястия с гъби за бърза вечеря, както и тарталети с карамелизирани гъби, а семейното забавление при приготвянето на джинджифилови пингвинчета е гарантирано.

 

Рубриката Здравословно дава хитри идеи и полезна информация, за да се чувствате добре всеки ден. Разполагате и с идеи за парти хапки с малко мазнини и калории, а също и с две предложения за здравословна диета.

 

Рубриката Уикенд започва с ястия със сезонни продукти от Роузи Бъркет. Том Керидж предлага предварително приготвено меню за много гости, както и три креативни рецепти с форма за продълговат кекс, а Даяна Хенри приготвя три ястия с кореноплодни зеленчуци.

Вижте рецептата за созополска дамга на ресторант АНТРЕ и специалният чийзкейк на Джон Тород. Разчупете традицията със скандинавско меню за споделяне.

 

Рубриката Тест кухня дава съвети и техники за съвършеното телешко Бургиньон и как да нарежем говежди ребра.

 

Рубриката В този брой представя съветите на Надя Хюсеин какво да правим, когато сме с деца на ресторант, Джоана Блитман се пита дали не-убитото месо може да замести истинското, а Пру Лийт разказва за обновената си кухня. Вкусната последна хапка този път може да е от рецептата за хризантема с вишни и марципан.

.....................................