Издания

BBC GOODFOOD БР. 135

Това е броят, с който ще посрещнете Гергьовден, ще поканите приятелки на чай като в Англия, ще сготвите зелени ястия с коприва и див чесън, или пък огнено чили за компания, ще се запознаете с 25 начина как да намалите разходите в кухнята.

Рубриката УИКЕНД е посветена на Гергьовден. Разполагате с готово Меню за празник - класически скариди в керамични съдчета, агнешко бутче с песто от босилек и мента, хрупкави картофи с мащерка, топли пролетни зеленчуци, банофи чийзкейк.

И ОЩЕ…

  • Рубриката ВСЕКИ ДЕН предлага Бюджетни решения, с които да намалите разходите в кухнята – свинско касуле, грахови фалафели с ментова салата с кускус, пуешко по милански със спагети, супа от леща с кардамон, марокански чай от портокал и мента...

Рубриката СЕЗОНЪТ НА приканва Да ядем повече… пролетни диви треви - Супа от див чесън и коприва, Хляб „Нотен лист“ с чесново масло, Масло с див чесън, Пиле по киевски с див чесън, Нюди с коприва и диво песто, Диво песто. 

..................................