Издания

BBC GoodFood брой 160

Това е броят, който ще ви изненада приятно с нов дизайн и ще ви накара да приготвите много от рецептите, които представяме. Ще научите горещи новини от кухнята, какъв тип фуди сте, кои са модерните кулинарни звезди и какво приготвят. Ще опитате сезонната кухня на Том, ще се насладите на деликатния вкус и аромат на звездната ни съставка - цвят от бъз. Нашето желание е да се храните добре всеки ден, затова разполагате с разнообразни рецепти за делничните дни, както и предложения за бърза закуска.  Вдъхновете се от идеите на нашите гости на страниците на списанието - Екатерина Лашова, която създава керамични чинии и съдове, шеф Любомир Тодоров, Джоана Алкантара от Доминиканската република. Не пропускайте и семплото и вкусно меню на Барни Дезмазери, къпкейкчетата пеперуди на Мириам Найс, както и свежите вегетариански идеи на Дженифър Джойс. В нашата тест кухня ще научите как се правят стъпка по стъпка крокети с шунка. А за участниците в конкурса ни "Пролетни празници" ще бъде интересно да видят кои са победителите и какви са техните празнични предложения. Очакваме да бъдете активни и в новия ни конкурс. Приятни часове с новите 74 рецепти на BBC GoodFood България!

...................................