Издания

GoodFood бр. 175

Това е броят, в който ще намерите слънчеви идеи за последните хубави дни от лятото, за да опитате вкусна храна със сезонни продукти.

 

Рубриката Актуално представя как се приготвят забавни плодови кубчета лед, ледени близалки с алкохол и кои са основните ястия в малайзийската кухня. А в часа за коктейли пригответе Пунш с розе.

Рубриката Най-доброто от сезона предлага свежи сезонни рецепти с градински домати, риба и зеленчуци.

Рубриката Винаги лесно започва със семпли вкусни вечери, подходящи за всеки ден от седмицата, следва смешно лесното за приготвяне Лимоново меренг парфе, а после и ястия от индийската кухня, с които можете да организирате ароматно пикантно празненство с приятели. Разполагате и с три нови, лесни и вкусни рецепти със сирене фета, както и тази за идеалния сандвич “Крок мосю”. Вашите малки шеф-готвачи у дома със сигурност ще харесат предложенията ни за ястия в цветовете на дъгата, не пропускайте да ги опитате.

Рубриката В края на лятото ще ви изкуши с храна, която се приготвя лесно и се яде бързо, особено ако навън е още топло.

Рубриката Здравословно ще ви накара да се вдъхновите и да изберете някое от нашите специални ястия, вдъхновени от екзотични дестинации. Новата рецепта за вашия диетичен план е Пакетчета с риба тон и майонеза, а Джо Уикс пече вкусен хляб с банани и фурми.

Рубриката Уикенд представя четири ароматни ястия на Том Керидж, приготвени в един съд; рецепти с тамаринд от Даяна Хенри; пълнено пиле с три вида сирена, спанак и гъби от Джон Тород, както и модерно британско меню за четирима от лондонско бистро.

Рубриката Тест кухня разкрива как се приготвят съвършените макарони със сирене, какво оборудване ви трябва за домашен сладолед, как да ядем черни миди и какви видове преносими барбекюта има.

Рубриката Последна хапка е за вкусния сладкиш Нанаимо, който може да стане любим на цялото семейство.

....................................