Летни афродизиаци

Публикувано на: 30.06.2018 в 10:27 часа

Някои храни са истински афродизиаци, които могат значително да променят сексуалния ви живот. Можете да се възползвате от тях, за да приготвите романтична изненада на половинката си, да отбележите важна дата или просто да се позабавлявате. Предлагаме ви няколко страхотни храни, които да консумирате през лятото и които ще побъркат вас и половинката ви.

Стриди

Стридите са може би един от най-известните афродизиаци. Те повишават либидото както при мъжете, така и при жените. Това е така, защото съдържат изобилие от цинк, фосфор и йод. Включете ги в менюто си и няма да съжалявате.

Скариди

Скаридите са с много високо съдържание на йод – известен с това, че подсилва сексуалния апетит. Скаридите са особено мощен афродизиак в комбинация с шампанско или пенливо вино.

Маслини

Още от пословичната маслинова клонка, маслините и зехтинът всъщност са много полезни за здравето на сърцето ви и се считат за ароматна храна на любовта.

Малини и ягоди

Малините и ягодите са сладки и идеални за десерт. Те са задължителен елемент от съблазнителните романтични ястия. Сочни и изключително вкусни, можете да се възползвате цяло лято от тях – ежедневно!

Омари

Омарите са месести, крехки и сочни. Задушен или печен омар е пищно ястие, което особено в домашна обстановка, може да се хапва с пръсти. Омарът повдига либидото и действа като мощен афродизиак.

Ребърца

Ребърцата просто искат да бъдат изядени с пръсти. Вие и партньорът ви може да хапвате с ръце и да оближете соса от пръстите си, което поднесено по подходящ начин, може да изглежда доста секси за партньора ви.

Вино

Виното е един от най-мощните афродизиаци. То отпуска тялото ви, сваля напрежението и позволява на сексуалните ви желания да вземат превес.

Сметана

Сметаната може да действа доста възбуждащо. Освен това може да я хапвате по много начини, както от съд, така и от устата на половинката си, а защо не и направо от тялото му?

Банани

Бананите съдържат големи количества калий и въглехидрати. Те отлично ще се справят с това да ви поддържат похотливи и издръжливи през дългата вечер.

Шампанско

Шампанското може да е дори вълнуващо! Само няколко глътки ще стимулират сетивата ви и ще ви накарат да се отпуснете и да оставите поне част от задръжките си настрана.

Грозде

Замисляли ли сте се колко е секси да храните партньора си с грозде или пък той вас? Смята се, че гроздето има също толкова „секси“ способности, колкото и ферментиралият му колега – виното.

Шоколад

Тази велика храна на любовта е почитан афродизиак от години наред. Смята се, че шоколадът освежава и дава енергия на мъжете и премахва задръжките при представителките на нежния пол.

Ванилия

Вкусът и опияняващият аромат на ванилията са много мощен афродизиак. Ако с партньора си хапнете ванилов крем, докато ароматна свещ отделя същия аромат, изобщо няма да усетите как  и откъде се е появило неудържимо желание за секс.

Източник: mamatatkoiaz.bg

Коментари

....................................