BEDROOM BEACH – ГУРМЕ ИЗКУШЕНИЕ НА САМИЯ ПЛАЖ!

Публикувано на: 21.08.2018 в 10:00 часа
1 от 2

Концепцията на Bedroom beach е уникална и неповторима за българското Черноморие. Тя се състои в създаването на един единствен и неповторим плаж, който съчетава в себе си елегантност, стил, гурме изкушения и първокачествен ентъртейнмънт на световно ниво.

През изминалите 10 години превърнахме Bedroom beach в единственото място в България, където еуфорията остава спомен за цял живот. Морски клуб, който провокира фантазиите за едно незабравимо изживяване. Емоция, която завладява сърцата на хиляди с ексцентричност, феноменалност и лукс.

Bedroom Beach предлага и чудесно изживяване за хранене с изглед към морето. Chef Ангелов и екипът му са избрани за своите умения, креативност и възможност да създадат богато меню, което напълно отговаря на тази уникална обстановка и доставящо вкусова наслада на истинските ценители. С гордост може да заявим, че това е едно истински гурме бижу на самия плаж в Слънчев бряг. Деликатеси с октоподи, скариди и морски дарове са само част от новото меню на клуба. Меню, което респектира със своята елегантност и е допълненос богата селекция от шампанско, вина и елитна гама коктейли.

Музиката на живо от най-известните ди джеи – DJ MASCOTA, C-FUSION, Dimo BG, Milen - DJ, Vasco C (DJ Vasko C), Dj Gorro, Fed, Big D и други, танцьорите, артистите и красивите хора правят това преживяване незабравимо.

ИЗВЛЕЧЕТЕ МАКСИМАЛНО УДОВОЛСТВИЕ ОТ ДЪЛГИТЕ ЛЕТНИ ДНИ В BEDROOM BEACH !

 

САЛАТА В АЗИАТСКИ СТИЛ С РИБА ТОН „ТАТАКИ“ 

1 ПОРЦИЯ 

100 г  жълтопереста риба тон

80 г зелена салата 

80 г лоло росо

50 г китайско зеле 

50 г чери домати

15 г пресен лук

50 г краставица

5 г пресен кориандър 

5 г босилек 

5 спанак 

30 г жълта и червена чушка 

За азиатския дресинг

100 г сок от лайм

50 г кафява захар 

20 г рибен сос 

15 г срирача сос 

15 г джинджифил 

20 г зехтин 

 

Всички листни зеленчуци се смесват с китайското зеле. Добавя се пресния лук, кориандъра, боселка, чери доматите, краставицата, нарязана на ивици, чушките на жулиени. 

Смесват се продуктите за дресинга и се разбъркват добре. 
Рибата тон се запечатва на тиган за 20 сек от всяка страна, овкусява се със сол и сусамово олио и се овалва в печен бял и черен сусам. 

Коментари

...................................