SmartLine от Miele: Проектирайте сами своето място за готвене!

Публикувано на: 22.10.2018 в 4:45 часа

SmartLine от Miele: Проектирайте сами своето място за готвене!

Безкомпромисно елегантен, многофункционален и разнообразен - това е начинът, по който ценителите на изисканата кухня могат да комбинират новите плотове и вграден аспиратор SmartLine от Miele. Клиентите могат да избират между Teppan Yaki,  индукционен Wok, два газови плота ( единица и двойка ), два  индукционни плота ( 38 см и 60 см ) и грил. Като ансамбъл те оформят център за готвене с чистота, която заличава границите между кухнята и жилищното пространство.

Хит безспорно е аспираторът за вграждане модел CSDA 7000

Той е с изчистен и модерен дизайн – с ширина само 12 см. За вграждането му са необходими само 15 см дълбочина, като тава позволява под него да бъде вграден друг уред (например фурна) или в пространството под него да бъдат изградени кухненски шкафове. На практика, отпада нуждата от досега използваните конвекционални аспиратори. Уредът привлича парата и абсорбира молекулите на мазнините в 10-слоен маслен филтър от неръждаема стомана. В режим на рециркулация, филтър от активен въглен в специална рециркулационна кутия абсорбира миризмите. Като алтернатива, във вентилиран режим, парата и изпаренията се транспортират извън сградата чрез вентилационни канали. Аспираторът се предлага като отделен елемент и може свободно да се комбинира с всички плотове SmartLine. При работа стъкленият керамичен капак се отстранява от решетката. Работи с  ЕКО мотор е мощен и енергийно ефективен.

Лесно почистване

Гладката стъклена керамична повърхност е особено лесна за почистване. Управление SmartSelect имат функция, която предотвратява всякакви промени в настройките при почистване на уредите, а  филтърната кутия от неръждаема стомана може да се почиства  в съдомиялна машина.

За повече информация: www.miele.bg

Фирмен профил: Miele е водещ производител в света на премиум Уреди за домакинството, като фурни и микровълнови фурни, уреди за готвене на пара, хладилници, кафе машини, съдомиялни, перални машини и сушилни, а така също и препарати за пране, както и други консумативи и аксесоари. Тази гама се допълва от професиоанлни уреди като: съдомиялни машини, перални и сушилни машини, както и перални-дезинфектанти и стерилизатори за използване в медицински и лабораторни приложения (Professional Business Unit).Компанията Miele, основана през 1899 г., има осем производствени завода в Германия, както и по един завод в Австрия, Чешката република, Китай и Румъния. За финансова година 2017/18 оборотът на компанията възлиза на прибл. 4,1 млрд. Евро, като продажбите извън Германия са 70%. Miele е представена със собствени дъщерни дружества и чрез вносители в почти 100 страни. В компанията Miele, която сега е четвъртото поколение семейна собственост, работят около 20 100 души, като 11 200 от тях са в Германия. Седалището на компанията се намира в Gütersloh / Westphalia, Германия.

Коментари

.............................