Свинско филе а ла Росини

Свинско филе а ла Росини

Подготовка 0 мин Приготвяне 0 мин
Трудност: Трудно
Порции: 1
Автор: Goodfood

Рецептата е на шеф-готвача Иван Манчев.

Продукти

  • 180 г свинско филе
  • 50 г гъши дроб
  • 20 г Аспержи
  • 10 г сушени домати
  • 10 г пресен лук
  • 10-20 г манатарки
  • 10 г масло
  • 1 филийка хляб
  • сос жу
  • люспи пармезан за украса

Приготвяне

1. Нарежете свинското филе на три резена и леко ги изтънете. Запечатайте на тиган от всяка страна. Добавете соса жу.

2. В друг тиган запечатайте дроба. В трети съд сотирайте в маслото пресния лук, сушените домати, гъбите и аспержите. Запържете филийката хляб в съвсем малко мазнина.

3. Подредете ястието, като започнете с канапе от филийката, отгоре поставите свинските медальони и завършите с гъшия дроб. Декорирайте със сотираните зеленчуци и полейте с още сос жу. Накрая украсете с люспите пармезан.

Коментирай
Харесай 0

Тагове

А-Я рецепти Европейска кухня Френска кухня Ястия с месо

Опитайте още

Сготви

Харесай Салата с киноа, авокадо и мариновани патладжанчета

Goodfood

Препоръчани

Коментари

.....................................