Свинско филе а ла Росини

Свинско филе а ла Росини

Подготовка 0 мин Приготвяне 0 мин
Трудност: Трудно
Порции: 1
Автор: Goodfood

Рецептата е на шеф-готвача Иван Манчев.

Продукти

  • 180 г свинско филе
  • 50 г гъши дроб
  • 20 г Аспержи
  • 10 г сушени домати
  • 10 г пресен лук
  • 10-20 г манатарки
  • 10 г масло
  • 1 филийка хляб
  • сос жу
  • люспи пармезан за украса

Приготвяне

1. Нарежете свинското филе на три резена и леко ги изтънете. Запечатайте на тиган от всяка страна. Добавете соса жу.

2. В друг тиган запечатайте дроба. В трети съд сотирайте в маслото пресния лук, сушените домати, гъбите и аспержите. Запържете филийката хляб в съвсем малко мазнина.

3. Подредете ястието, като започнете с канапе от филийката, отгоре поставите свинските медальони и завършите с гъшия дроб. Декорирайте със сотираните зеленчуци и полейте с още сос жу. Накрая украсете с люспите пармезан.

Коментирай
Харесай 0

Тагове

А-Я рецепти Европейска кухня Френска кухня Ястия с месо

Опитайте още

Сготви

Харесай Царевични палачинки с ароматно свинско и салца с авокадо

Goodfood 4 ч
Сготви

Харесай Пилешки бутчета с азиатска зелева салата

Goodfood 55 м , мисо паста, червена люта чушка, кафява кристална захар, пилешки бутчета, оризов оцет, зелен лимон, светъл соев сос, лук, кориандър, мед, червена зелка, ябълков оцет, джинджифил, морков 14 продукта

Препоръчани

Коментари

.....................................