Свинско филе а ла Росини

Свинско филе а ла Росини

Подготовка 0 мин Приготвяне 0 мин
Трудност: Трудно
Порции: 1
Автор: Goodfood

Рецептата е на шеф-готвача Иван Манчев.

Продукти

  • 180 г свинско филе
  • 50 г гъши дроб
  • 20 г Аспержи
  • 10 г сушени домати
  • 10 г пресен лук
  • 10-20 г манатарки
  • 10 г масло
  • 1 филийка хляб
  • сос жу
  • люспи пармезан за украса

Приготвяне

1. Нарежете свинското филе на три резена и леко ги изтънете. Запечатайте на тиган от всяка страна. Добавете соса жу.

2. В друг тиган запечатайте дроба. В трети съд сотирайте в маслото пресния лук, сушените домати, гъбите и аспержите. Запържете филийката хляб в съвсем малко мазнина.

3. Подредете ястието, като започнете с канапе от филийката, отгоре поставите свинските медальони и завършите с гъшия дроб. Декорирайте със сотираните зеленчуци и полейте с още сос жу. Накрая украсете с люспите пармезан.

Коментирай
Харесай 0

Тагове

А-Я рецепти Европейска кухня Френска кухня Ястия с месо

Опитайте още

Сготви

Харесай Мексикански чили боб

Goodfood 50 м , паста чипотле, печен боб с доматен сос, кисело мляко, чили на прах, кориандър, лук, телешки бульон, кайма, ориз, червена чушка 10 продукта
Сготви

Харесай Водка с ревен и ягоди

Goodfood 15 м , джинджифил, ягоди, водка, захар, ревен 5 продукта
Сготви

Харесай Свинско по нормандски с ябълки и сайдер

Goodfood 3 ч 50 м , дижонска горчица и още за сервиране (по желание), рапично олио или зехтин, пушен бекон на кубчета, стръка мащерка и още за сервиране (по желание), моркова, нарязани на парчета, кубче пилешки бульон, царевично брашно, по желание картофено пюре и зелена салата, за сервиране, свинска плешка или свински бузи, тлъстините и сухожилията почистени, нарязани на парчета, сух сайдер (или използвайте 100 мл ябълков сок, смесен с 3 с.л. ябълков оцет и 100 мл вода), сметана (крем фреш), стръка целина, нарязана на парчета, Дафинов лист, голяма глава лук, нарязан, ябълки, почистени и нарязани на парчета 14 продукта

Препоръчани

Коментари

....................................