Брюкселско зеле със сусам и джинджифил

Брюкселско зеле със сусам и джинджифил

Подготовка 10 мин Приготвяне 5 мин
Трудност: Лесно
Порции: 8
Автор: Goodfood

Само за 15 мин ще приготвите здравословна гарнитура, подходяща за всяко ястие.

Кал. Мазнини Нас. мазнини Въглехидрати Захар Фибри Протеини Сол
100 ккал 7 г 1 г 4 г 3 г 5 г 5 г 0 г
Захар Фибри Протеини Сол 3 г 5 г 5 г 0 г
100 ккал 7 г 1 г 4 г 3 г 5 г 5 г 0 г

Продукти

Приготвяне

Бланширайте брюкселското зеле и го отцедете. Загрейте повечето олио в уок или голям тиган и запържете леко джинджифила. Прибавете зелето и бъркайте енергично, докато се загрее добре. Поръсете със сусама и полейте с остатъка от олиото. Подправете на вкус и сервирайте веднага.

Коментирай
Харесай 1 Надя

Тагове

А-Я рецепти Гарнитури и сосове Европейска кухня

Опитайте още

Сготви

Харесай Ципура Тандури с намачкани шафранови картофи и зелен боб с кокосови стърготини

Goodfood 1 ч 5 м
Сготви

Харесай Тиганици от карфиол и сирене с топла апетитка от чушки

Goodfood 1 ч 50 м

Препоръчани

Коментари

..................................