Къдраво зеле и праз, задушени в сайдер

Къдраво зеле и праз, задушени в сайдер

Подготовка 10 мин Приготвяне 15 мин
Трудност: Лесно
Порции: 8
Автор: Goodfood

Вкусна, суперздравословна гарнитура, която можете да разнообразите като добавите моркови към праза.

Кал. Мазнини Нас. мазнини Въглехидрати Захар Фибри Протеини Сол
96 ккал 6 г 3 г 7 г 6 г 5 г 3 г 0.1 г
Захар Фибри Протеини Сол 6 г 5 г 3 г 0.1 г
96 ккал 6 г 3 г 7 г 6 г 5 г 3 г 0.1 г

Продукти

  • 50 г масло
  • 4 стръка Праз , измити и нарязани на големи парчета
  • 1 голяма глава къдраво зеле, накъсано
  • 200 мл сух сайдер

Приготвяне

1. Разтопете маслото в голям тиган, добавете праза и пържете с разбъркване 5 мин, докато омекне.

 

2. Добавете зелето, разбъркайте и сипете сайдера. Увеличете огъня и разбърквайте няколко минути, докато зелето омекне. Подправете и сервирайте веднага.

 
Коментирай
Харесай 0

Тагове

А-Я рецепти Вегетариански ястия Гарнитури и сосове Европейска кухня Здравословни

Опитайте още

Сготви

Харесай Сандвич с пилешки дробчета и чорисо

Goodfood 35 м , лук шалот, пилешки дробчета, хляб, магданоз, Чесън, сухо вино шери, масло, зехтин, чорисо, пълномаслена сметана 10 продукта
Сготви

Харесай Печено свинско контрафиле с пълнеж от градински чай и лук, поднесено с печен сос

Goodfood 2 ч 5 м

Препоръчани

Коментари