Къдраво зеле и праз, задушени в сайдер

Къдраво зеле и праз, задушени в сайдер

Подготовка 10 мин Приготвяне 15 мин
Трудност: Лесно
Порции: 8
Автор: Goodfood

Вкусна, суперздравословна гарнитура, която можете да разнообразите като добавите моркови към праза.

Кал. Мазнини Нас. мазнини Въглехидрати Захар Фибри Протеини Сол
96 ккал 6 г 3 г 7 г 6 г 5 г 3 г 0.1 г
Захар Фибри Протеини Сол 6 г 5 г 3 г 0.1 г
96 ккал 6 г 3 г 7 г 6 г 5 г 3 г 0.1 г

Продукти

  • 50 г масло
  • 4 стръка Праз , измити и нарязани на големи парчета
  • 1 голяма глава къдраво зеле, накъсано
  • 200 мл сух сайдер

Приготвяне

1. Разтопете маслото в голям тиган, добавете праза и пържете с разбъркване 5 мин, докато омекне.

 

2. Добавете зелето, разбъркайте и сипете сайдера. Увеличете огъня и разбърквайте няколко минути, докато зелето омекне. Подправете и сервирайте веднага.

 
Коментирай
Харесай 0

Тагове

А-Я рецепти Вегетариански ястия Гарнитури и сосове Европейска кухня Здравословни

Опитайте още

Сготви

Харесай Маратонски буритос

Goodfood 1 ч 20 м , Чесън, консерви черен боб, авокадо, зелени лимони, кафява захар, червен лук, чедър, кафяв ориз, паста чипотле, консерва нарязани домати, тортили, зехтин, ябълков оцет, кориандър, кориандър, смлян кимион, домати, кисело мляко 18 продукта
Сготви

Харесай Яхния с тиква, целина и морков

Goodfood 35 м , моркови, смляна канела, пресен лук, консерва нахут, мед, целина, лют червен пипер, тиква, смлян кимион, балсамов оцет, домати, доматено пюре 12 продукта

Препоръчани

Коментари

.................................