Къдраво зеле и праз, задушени в сайдер

Къдраво зеле и праз, задушени в сайдер

Подготовка 10 мин Приготвяне 15 мин
Трудност: Лесно
Порции: 8
Автор: Goodfood

Вкусна, суперздравословна гарнитура, която можете да разнообразите като добавите моркови към праза.

Кал. Мазнини Нас. мазнини Въглехидрати Захар Фибри Протеини Сол
96 ккал 6 г 3 г 7 г 6 г 5 г 3 г 0.1 г
Захар Фибри Протеини Сол 6 г 5 г 3 г 0.1 г
96 ккал 6 г 3 г 7 г 6 г 5 г 3 г 0.1 г

Продукти

  • 50 г масло
  • 4 стръка Праз , измити и нарязани на големи парчета
  • 1 голяма глава къдраво зеле, накъсано
  • 200 мл сух сайдер

Приготвяне

1. Разтопете маслото в голям тиган, добавете праза и пържете с разбъркване 5 мин, докато омекне.

 

2. Добавете зелето, разбъркайте и сипете сайдера. Увеличете огъня и разбърквайте няколко минути, докато зелето омекне. Подправете и сервирайте веднага.

 
Коментирай
Харесай 0

Тагове

А-Я рецепти Вегетариански ястия Гарнитури и сосове Европейска кухня Здравословни

Опитайте още

Сготви

Харесай Щолен мъфини

Goodfood 40 м , брашно, марципан, нарязан на парчета, сушени кайсии, нарязани, пудра захар, смляна канела, стафиди, пълномаслено кисело мляко, смлени бадеми, шамфъстък, едро нарязан, големи яйца, хартиени кошнички за мъфини, слънчогледово олио, за намасляване, захар, сушени череши или боровинки, бадемов екстракт, бакпулвер и и сода бикарбонат, запечени филирани бадеми, масло, разтопено и охладено 18 продукта

Препоръчани

Коментари