Свинско с горчица и ябълки

Свинско с горчица и ябълки

Подготовка 5 мин Приготвяне 20 мин
Трудност: Лесно
Порции: 4
Автор: Goodfood

Перфектен баланс на вкусовете

Кал. Мазнини Нас. мазнини Въглехидрати Захар Фибри Протеини Сол
248 ккал 8 г 2 г 9 г 8 г 2 г 35 г 0.4 г
Захар Фибри Протеини Сол 8 г 2 г 35 г 0.4 г
248 ккал 8 г 2 г 9 г 8 г 2 г 35 г 0.4 г

Продукти

  • 4 свински пържоли, около 140 г всяка
  • 1 с. л. зехтин
  • 2 ябълки, обелени, почистени и нарязани на 8
  • 1 глава лук, нарязана на полумесеци
  • малка шепа листа от салвия, накъсани
  • 100 мл пилешки бульон
  • 2 ч.л. дижонска горчица

Приготвяне

1. Намажете пържолите с малко зехтин и ги подправете със сол и пипер. Загрейте голям тиган и изпържете пържолите за 2 мин от двете страни, докато станат златисти. Прехвърлете в чиния. Добавете още малко зехтин в тигана и изпържете ябълките, лука и салвията за 5 мин, докато ябълките омекнат.

 

2. Налейте в тигана бульона и добавете горчицата, след това върнете пържолите. Задушавайте 10 мин, докато сосът се редуцира до около 1/3 и месото е напълно сготвено. Сервирайте със салата и пюре от картофи.

Коментирай
Харесай 3 rtrifonov stelatran Веселина Илиева

Тагове

А-Я рецепти Английска и Ирландска Европейска кухня Основни Ястия с месо

Опитайте още

Сготви

Харесай Мини донъти за джуджетата

Goodfood 53 м , бакпулвер, ванилов екстракт, червена и зелена сладкарска боя, разтопено масло за намазняване, захар, пудра захар, канела на прах, кленов сироп, червени, зелени и бели захарни пръчици, бадемово брашно, голямо яйце, мляко, ратопено масло, настъргано Индийско орехче, бътърмилк, червена и зелена сладкарска писалка ( по желание) 16 продукта

Препоръчани

Коментари

....................................