Наденички с бърз грейви сос

Наденички с бърз грейви сос

Подготовка 10 мин Приготвяне 40 мин
Трудност: Лесно
Порции: 4
Автор: Goodfood

Наденички, изпечени в чудесен сос и поднесени с два вида гарнитура

Кал. Мазнини Нас. мазнини Въглехидрати Захар Фибри Протеини Сол
400 ккал 29 г 9 г 21 г 11 г 3 г 16 г 2.39 г
Захар Фибри Протеини Сол 11 г 3 г 16 г 2.39 г
400 ккал 29 г 9 г 21 г 11 г 3 г 16 г 2.39 г

Продукти

  • 4 глави лук, нарязани на полумесеци
  • 2 с.л. Балсамов оцет
  • 8 наденички
  • 300 мл телешки бульон
  • 1 с.л. сос Уорчестър
  • картофено пюре, за сервиране
  • зелен Боб , за сервиране

Приготвяне

1. Загрейте фурната на 220°C (200°C с обдухване). Сложете лука в тавичка, залейте го с оцета и овкусете със сол и пипер. Отгоре наредете наденичките и печете 30 мин, като на половината време разбъркате.


2. Добавете бульона и Уорчестър соса и върнете наденичките във фурната за още 10 мин. Поднесете с картофено пюре и зелен боб.

Коментирай
Харесай 0

Тагове

А-Я рецепти Европейска кухня Здравословни

Опитайте още

Сготви

Харесай Грилована сьомга с картофено пюре с песто и лимонено масло

Гост на Goodfood пармезан, люта чушка, пресен босилек, бял винен оцет, лимон, филе от сьомга, балсамова редукция, Червен пипер, зехтин, червен лук, картофи, масло, зехтин 13 продукта

Препоръчани

Коментари

.....................................