Наденички с бърз грейви сос

Наденички с бърз грейви сос

Подготовка 10 мин Приготвяне 40 мин
Трудност: Лесно
Порции: 4
Автор: Goodfood

Наденички, изпечени в чудесен сос и поднесени с два вида гарнитура

Кал. Мазнини Нас. мазнини Въглехидрати Захар Фибри Протеини Сол
400 ккал 29 г 9 г 21 г 11 г 3 г 16 г 2.39 г
Захар Фибри Протеини Сол 11 г 3 г 16 г 2.39 г
400 ккал 29 г 9 г 21 г 11 г 3 г 16 г 2.39 г

Продукти

  • 4 глави лук, нарязани на полумесеци
  • 2 с.л. Балсамов оцет
  • 8 наденички
  • 300 мл телешки бульон
  • 1 с.л. сос Уорчестър
  • картофено пюре, за сервиране
  • зелен Боб , за сервиране

Приготвяне

1. Загрейте фурната на 220°C (200°C с обдухване). Сложете лука в тавичка, залейте го с оцета и овкусете със сол и пипер. Отгоре наредете наденичките и печете 30 мин, като на половината време разбъркате.


2. Добавете бульона и Уорчестър соса и върнете наденичките във фурната за още 10 мин. Поднесете с картофено пюре и зелен боб.

Коментирай
Харесай 0

Тагове

А-Я рецепти Европейска кухня Здравословни

Опитайте още

Сготви

Харесай Хрупкаво агнешко по монголски със зеленчуци

Goodfood 3 ч 10 м
Сготви

Харесай Японска салата с джинджифилов соев дресинг

Goodfood 20 м

Препоръчани

Коментари

...................................