Пици с индийски хляб

Пици с индийски хляб

Подготовка 10 мин Приготвяне 25 мин
Трудност: Лесно
Порции: 2
Автор: Goodfood

Бързи пици с питки наан с наденички и сирене фета

Кал. Мазнини Нас. мазнини Въглехидрати Захар Фибри Протеини Сол
543 ккал 25 г 11 г 61 г 18 г 5 г 22 г 2.54 г
Захар Фибри Протеини Сол 18 г 5 г 22 г 2.54 г
543 ккал 25 г 11 г 61 г 18 г 5 г 22 г 2.54 г

Продукти

  • 2 пикантни свински наденички
  • 2 глави червен лук, нарязани
  • 1 с.л. кафява захар
  • 1 с.л. Балсамов оцет
  • 2 индийски питки (наан) с чесън и Кориандър
  • 75 г сирене фета, натрошено
  • няколко листа Кориандър

Приготвяне

1. Махнете кожата на наденичките и запържете каймата в нагорещен незалепващ тиган. Бъркайте, като едновременно с това натрошете месото с дървена лъжица. Пържете до златисто, извадете каймата в чиния и я оставете настрана. Сложете лука в тигана и го задушете за около 8-10 мин в мазнината от наденичките.


2. Добавете захарта и оцета и засилете огъня. Разбърквайте често, докато лукът се карамелизира. Овкусете със сол и пипер.
3. Загрейте грила на висока температура, сложете питките в тавичка за печене и разпределете лука върху тях. Разделете каймата на две и я добавете отгоре. Запечете пиците за 3-4 мин. Поръсете ги с фета сиренето и кориандъра и сервирайте.

Коментирай
Харесай 0

Тагове

А-Я рецепти Европейска кухня Източна кухня Пица Ястия с месо

Опитайте още

Сготви

Харесай Тарта със сирене, лук и салвия

Goodfood 35 м , сирене, листа салвия, зехтин, лук, многолистно тесто, масло, Чесън 7 продукта
Сготви

Харесай Свинскo бонфиле с нормандски ябълков сос

Goodfood 35 м

Препоръчани

Коментари

....................................