Пици с индийски хляб

Пици с индийски хляб

Подготовка 10 мин Приготвяне 25 мин
Трудност: Лесно
Порции: 2
Автор: Goodfood

Бързи пици с питки наан с наденички и сирене фета

Кал. Мазнини Нас. мазнини Въглехидрати Захар Фибри Протеини Сол
543 ккал 25 г 11 г 61 г 18 г 5 г 22 г 2.54 г
Захар Фибри Протеини Сол 18 г 5 г 22 г 2.54 г
543 ккал 25 г 11 г 61 г 18 г 5 г 22 г 2.54 г

Продукти

  • 2 пикантни свински наденички
  • 2 глави червен лук, нарязани
  • 1 с.л. кафява захар
  • 1 с.л. Балсамов оцет
  • 2 индийски питки (наан) с чесън и Кориандър
  • 75 г сирене фета, натрошено
  • няколко листа Кориандър

Приготвяне

1. Махнете кожата на наденичките и запържете каймата в нагорещен незалепващ тиган. Бъркайте, като едновременно с това натрошете месото с дървена лъжица. Пържете до златисто, извадете каймата в чиния и я оставете настрана. Сложете лука в тигана и го задушете за около 8-10 мин в мазнината от наденичките.


2. Добавете захарта и оцета и засилете огъня. Разбърквайте често, докато лукът се карамелизира. Овкусете със сол и пипер.
3. Загрейте грила на висока температура, сложете питките в тавичка за печене и разпределете лука върху тях. Разделете каймата на две и я добавете отгоре. Запечете пиците за 3-4 мин. Поръсете ги с фета сиренето и кориандъра и сервирайте.

Коментирай
Харесай 0

Тагове

А-Я рецепти Европейска кухня Източна кухня Пица Ястия с месо

Опитайте още

Сготви

Харесай Торта със скрити луковици

Goodfood 3 ч 25 м , бадеми, пудра захар, червено цвекло, смлени бадеми, хранителна боя, заквасена сметана, брашно с набухвател, черен шоколад, бял марципан, солено масло, ванилов екстракт, бакпулвер, захар, смляна канела, яйца, какао, пълномаслена сметана, кори за баница, светла кафява захар, бадемов екстракт, сода бикарбонат, Масло 22 продукта
Сготви

Харесай Задушена свинска плешка със сайдер и пащърнак

Goodfood 2 ч 50 м

Препоръчани

Коментари

..................................