Бърза доматена супа с чеснови мини сандвичи

Бърза доматена супа с чеснови мини сандвичи

Подготовка 5 мин Приготвяне 20 мин
Трудност: Лесно
Порции: 2
Автор: Goodfood

Ароматна крем супа от домати с маскарпоне, поднесена със запечени хапки с моцарела

Кал. Мазнини Нас. мазнини Въглехидрати Захар Фибри Протеини Сол
414 ккал 22 г 13 г 38 г 15 г 3 г 19 г 2.13 г
Захар Фибри Протеини Сол 15 г 3 г 19 г 2.13 г
414 ккал 22 г 13 г 38 г 15 г 3 г 19 г 2.13 г

Продукти

  • 400 г консерва чери доматчета
  • 1 с.л. захар
  • 100 мл зеленчуков бульон
  • по няколко капки Табаско и Уорчестър сос
  • 2 с.л. маскарпоне
  • няколко листа Босилек , накъсани (по желание)
  • ЗА ХАПКИТЕ
  • 1 средно хлебче чабата, разполовено
  • 1 скилидка Чесън , срязана на две
  • 125 г моцарела, нарязана на парченца

Приготвяне

1. Сложете доматите, захарта, бульона и сосовете в тенджера и подправете. След като сместа заври, я оставете да къкри 5-10 мин. Добавете маскарпонето и пасирайте супата до хомогенна смес. Върнете я в тигана и я дръжте топла, докато приготвите сандвичите.


2. Загрейте грила на висока температура и запечете двете половини на хляба до златисто. Натрийте ги с чесъна, овкусете и отгоре разпределете моцарелата. Запечете ги пак, докато сиренето се разтопи. Нарежете хлебчетата на лентички и ги сервирайте със супата. Преди да я поднесете, по желание може да я поръсите с малко босилек.

Коментирай
Харесай 2 imateeva Габриела

Тагове

А-Я рецепти Европейска кухня Здравословни Супи

Опитайте още

Сготви

Харесай Арктическо руло с малини и сметана

Goodfood 57 м , пълномаслено мляко, брашно с набухвател, кафява захар, конфитюр от малини, ванилия, яйца, сметана, кафява захар, яйца, малини 10 продукта
Сготви

Харесай Хрупкави агнешки котлети с пюре от боб

Goodfood 50 м
Сготви

Харесай Агнешки котлети с пресни картофи, лук и мащерка

Goodfood 1 ч 10 м , агнешки котлети, Чесън, пресни картофи, олио, пилешки бульон, Мащерка, лук, аспержи 8 продукта
Сготви

Харесай Пюре от кореноплодни зеленчуци с печени лешници

Goodfood 55 м

Препоръчани

Коментари

..................................