Гъби с горчичен крем върху препечена филийка и чаша сок

Гъби с горчичен крем върху препечена филийка и чаша сок

Подготовка 5 мин Приготвяне 5 мин
Трудност: Лесно
Порции: 1
Автор: Goodfood

Вкусна и полезна закуска!

Кал. Мазнини Нас. мазнини Въглехидрати Захар Фибри Протеини Сол
231 ккал 7 г 2 г 28 г 16 г 4 г 13 г 0.1 г
Захар Фибри Протеини Сол 16 г 4 г 13 г 0.1 г
231 ккал 7 г 2 г 28 г 16 г 4 г 13 г 0.1 г

Продукти

  • 1 филия пълнозърнест хляб
  • 1 ½ с.л. леко крем сирене
  • 1 ч.л. олио
  • 3 шепи малки печурки, нарязани
  • 2 с.л. обезмаслено прясно мляко
  • ¼ ч.л. едрозърнеста горчица
  • 1 с.л. нарязан див лук
  • 150 мл портокалов сок, прясно изцеден или от кутия

Приготвяне

1. Препечете хляба и го намажете с малко от сиренето (не слагайте масло).

2. Междувременно загрейте олиото в тиган с незалепващо покритие и запържете гъбите, докато омекнат, като разбърквате често. Добавете с лъжица прясното мляко, останалото сирене и горчицата. Разбъркайте добре, докато се смесят. Изсипете гъбите върху препечената филийка, поръсете отгоре с дивия лук и ги сервирайте със сок.

Коментирай
Харесай 2 Bore Cvet Cvet Габриела

Тагове

А-Я рецепти Европейска кухня Закуски Здравословни Нискокалорични рецепти

Опитайте още

Сготви

Харесай Пита бургер с агнешко и нахут

Goodfood 30 м , агнешка кайма, зърна от нар, нискомаслен хумус, зехтин, мента, печени червени чушки от консерва, арабски питки, консерва нахут, семена кимион 9 продукта
Сготви

Харесай Сладък печен лук

Goodfood 1 ч 20 м , балсамов оцет, червен лук, кленов сироп, зехтин 4 продукта

Препоръчани

Коментари

...................................