Ръжен хляб с грейпфрут и масло от бадемови ядки

Ръжен хляб с грейпфрут и масло от бадемови ядки

Подготовка 5 мин Приготвяне 2 мин
Трудност: Лесно
Порции: 2
Автор: Goodfood

Лека закуска преди старта на деня

Кал. Мазнини Нас. мазнини Въглехидрати Захар Фибри Протеини Сол
333 ккал 18 г 2 г 30 г 7 г 8 г 10 г 0.8 г
Захар Фибри Протеини Сол 7 г 8 г 10 г 0.8 г
333 ккал 18 г 2 г 30 г 7 г 8 г 10 г 0.8 г

Продукти

  • 4 с.л. масло от бадемови ядки
  • 1 грейпфрут (около 100 г плод)
  • 2 филийки ръжен хляб

Приготвяне

1. Запечете хляба, ако желаете. Обелете грейпфрута и отстранете бялата ципа над купа, за да съберете сока от обелените резени.

2. Намажете филийките с бадемовото масло и сложете отгоре парчетата грейпфрут, поръсете със сока от купата.

Коментирай
Харесай 0

Тагове

А-Я рецепти Вегетариански ястия Европейска кухня Закуски Здравословни Само с 5 продукта

Опитайте още

Сготви

Харесай Печена ряпа с мед, люта чушка и кимион

Goodfood 55 м , червена люта чушка, мед, ряпа, Кориандър, кимион на зърна, зехтин 6 продукта

Препоръчани

Коментари

..................................