Джинджифилово  Белини

Джинджифилово Белини

Подготовка 10 мин Приготвяне 0 мин
Трудност: Лесно
Броя: 4
Автор: Goodfood

Завършете хубавата вечер с Белини

Кал. Мазнини Нас. мазнини Въглехидрати Захар Фибри Протеини Сол
315 ккал 8 г 4 г 38 г 27 г 1 г 3 г 0 г
Захар Фибри Протеини Сол 27 г 1 г 3 г 0 г
315 ккал 8 г 4 г 38 г 27 г 1 г 3 г 0 г

Продукти

  • сокът на 1 лимон
  • 1 с.л. джинджифилов сироп (вижте рецептата в линка)
  • 50 мл лешников ликьор
  • 350 мл вино просеко
  • 25 г айсинг или марципан
  • 4 малки джинджифилови бисквити човечета

Приготвяне

1. Поставете 4 чаши във фризера за 15 мин. Когато сте готови за поднасяне, смесете лимоновия сок, джиндифиловия сироп и лешниковия ликьор в малка кана. Извадете чашите и налейте сместа. Добавете отгоре просекото.

2. Разточете айсинга на 4 малки топки, след което леко притиснете към ръба, за да осигурите добра основа за джинджифиловите бисквити. Сервирайте веднага.

 

Вижте рецептата за джинджифилов сироп.

Коментирай
Харесай 0

Тагове

А-Я рецепти Декември Европейска кухня Коледа и Новa година Напитки

Опитайте още

Сготви

Харесай Глазирано свинско със салата от ябълка и булгур

Goodfood 30 м , свински пържоли с кожа, лимони, пилешки бульон, целина, мед, зехтин, кресон, булгур, ябълки 9 продукта
Сготви

Харесай Крем супа от тиква и леща

Goodfood 50 м , зеленчуков бульон, червена леща, сметана, Чесън, сол, зехтин, мащерка, тиква, захар, лук 10 продукта

Препоръчани

Коментари

....................................