Пролетни зеленчуци с бекон

Пролетни зеленчуци с бекон

Подготовка 15 мин Приготвяне 8 мин
Трудност: Лесно
Порции: 8
Автор: Goodfood

Вкусна гарнитура към печени меса.

Кал. Мазнини Нас. мазнини Въглехидрати Захар Фибри Протеини Сол
73 ккал 5 г 2 г 1 г 1 г 3 г 5 г 0.7 г
Захар Фибри Протеини Сол 1 г 3 г 5 г 0.7 г
73 ккал 5 г 2 г 1 г 1 г 3 г 5 г 0.7 г

Продукти

  • 700 г едро нарязани пролетни зеленчуци
  • 8 нарязани ивици пушен шарен бекон
  • малко настъргано Индийско орехче

Приготвяне

1. Загрейте голяма тенджера вода до завиране, сложете в нея 700 г едро нарязани пролетни зеленчуци и ги сварете за 5 мин, докато омекнат. Отцедете ги добре.

2. Загрейте незалепващ тиган и запържете 8 нарязани ивици пушен шарен бекон до хрупкаво. Добавете зеленчуците и объркайте, за да се затоплят. Поръсете с малко настъргано индийско орехче, подправете на вкус и сервирайте. 


Коментирай
Харесай 0

Тагове

А-Я рецепти Април Европейска кухня Леки вечери Май Март Предястия Салати Салати с месо Само с 5 продукта Юни

Опитайте още

Сготви

Харесай Сандвич с чабата, тиквичка и козе сирене

Goodfood 15 м , чабата, салата, тиквички, меко козе сирене, Чесън, зехтин, босилек, лимон 8 продукта
Сготви

Харесай Банички с пиле и бадеми

Goodfood 1 ч 50 м , масло, шушулки Кардамон, течен мед, магданоз, Чесън, брашно, сушени кайсии, пудра захар, червен лук, куркума, смлени бадеми, фини кори за баница, канела, пилешки бульон, печени филирани бадеми, джинджифил, пилешки бутчета, портокал, яйце 19 продукта

Препоръчани

Коментари

.................................