Пролетни зеленчуци с бекон

Пролетни зеленчуци с бекон

Подготовка 15 мин Приготвяне 8 мин
Трудност: Лесно
Порции: 8
Автор: Goodfood

Вкусна гарнитура към печени меса.

Кал. Мазнини Нас. мазнини Въглехидрати Захар Фибри Протеини Сол
73 ккал 5 г 2 г 1 г 1 г 3 г 5 г 0.7 г
Захар Фибри Протеини Сол 1 г 3 г 5 г 0.7 г
73 ккал 5 г 2 г 1 г 1 г 3 г 5 г 0.7 г

Продукти

  • 700 г едро нарязани пролетни зеленчуци
  • 8 нарязани ивици пушен шарен бекон
  • малко настъргано Индийско орехче

Приготвяне

1. Загрейте голяма тенджера вода до завиране, сложете в нея 700 г едро нарязани пролетни зеленчуци и ги сварете за 5 мин, докато омекнат. Отцедете ги добре.

2. Загрейте незалепващ тиган и запържете 8 нарязани ивици пушен шарен бекон до хрупкаво. Добавете зеленчуците и объркайте, за да се затоплят. Поръсете с малко настъргано индийско орехче, подправете на вкус и сервирайте. 


Коментирай
Харесай 0

Тагове

А-Я рецепти Април Европейска кухня Леки вечери Май Март Предястия Салати Салати с месо Само с 5 продукта Юни

Опитайте още

Сготви

Харесай Виетнамска салата със скариди и нудъли и хрупкав шалот

Goodfood 25 м
Сготви

Харесай Палачинки с круши

Goodfood зрели круши, масло, захар, брашно с набухвател, ванилов екстракт, мляко, канела 7 продукта
Сготви

Харесай Сьомга с мисо зеленчуци

Goodfood 14 м , кресон, пресен лук, оризов оцет, сьомга, мисо супа на прах, бобени кълнове, тънкостеблени броколи, Чесън 8 продукта

Препоръчани

Коментари