Пролетни зеленчуци с бекон

Пролетни зеленчуци с бекон

Подготовка 15 мин Приготвяне 8 мин
Трудност: Лесно
Порции: 8
Автор: Goodfood

Вкусна гарнитура към печени меса.

Кал. Мазнини Нас. мазнини Въглехидрати Захар Фибри Протеини Сол
73 ккал 5 г 2 г 1 г 1 г 3 г 5 г 0.7 г
Захар Фибри Протеини Сол 1 г 3 г 5 г 0.7 г
73 ккал 5 г 2 г 1 г 1 г 3 г 5 г 0.7 г

Продукти

  • 700 г едро нарязани пролетни зеленчуци
  • 8 нарязани ивици пушен шарен бекон
  • малко настъргано Индийско орехче

Приготвяне

1. Загрейте голяма тенджера вода до завиране, сложете в нея 700 г едро нарязани пролетни зеленчуци и ги сварете за 5 мин, докато омекнат. Отцедете ги добре.

2. Загрейте незалепващ тиган и запържете 8 нарязани ивици пушен шарен бекон до хрупкаво. Добавете зеленчуците и объркайте, за да се затоплят. Поръсете с малко настъргано индийско орехче, подправете на вкус и сервирайте. 


Коментирай
Харесай 0

Тагове

А-Я рецепти Април Европейска кухня Леки вечери Май Март Предястия Салати Салати с месо Само с 5 продукта Юни

Опитайте още

Сготви

Харесай Хляб със смокини, ядки и семена, с рикота и портокал

Goodfood 1 ч 30 м , пълнозърнесто брашно с набухвател, тиквено семе, стафиди, ленено семе, портокал, черен чай, бакпулвер, яйце, овесени трици, сусамово семе, сушени смокини, микс ядки, сирене рикота 13 продукта
Сготви

Харесай Качамак със сирене и рагу от наденички

Goodfood 35 м , консерва домати, пушено сирене, Чесън, розмарин, зехтин, пилешки бульон, свински наденички, качамак, лук, доматено пюре 10 продукта

Препоръчани

Коментари

.............................