Пролетни зеленчуци с бекон

Пролетни зеленчуци с бекон

Подготовка 15 мин Приготвяне 8 мин
Трудност: Лесно
Порции: 8
Автор: Goodfood

Вкусна гарнитура към печени меса.

Кал. Мазнини Нас. мазнини Въглехидрати Захар Фибри Протеини Сол
73 ккал 5 г 2 г 1 г 1 г 3 г 5 г 0.7 г
Захар Фибри Протеини Сол 1 г 3 г 5 г 0.7 г
73 ккал 5 г 2 г 1 г 1 г 3 г 5 г 0.7 г

Продукти

  • 700 г едро нарязани пролетни зеленчуци
  • 8 нарязани ивици пушен шарен бекон
  • малко настъргано Индийско орехче

Приготвяне

1. Загрейте голяма тенджера вода до завиране, сложете в нея 700 г едро нарязани пролетни зеленчуци и ги сварете за 5 мин, докато омекнат. Отцедете ги добре.

2. Загрейте незалепващ тиган и запържете 8 нарязани ивици пушен шарен бекон до хрупкаво. Добавете зеленчуците и объркайте, за да се затоплят. Поръсете с малко настъргано индийско орехче, подправете на вкус и сервирайте. 


Коментирай
Харесай 0

Тагове

А-Я рецепти Април Европейска кухня Леки вечери Май Март Предястия Салати Салати с месо Само с 5 продукта Юни

Опитайте още

Сготви

Харесай Десерт с орехово-овесен блат, мед и смокини

Goodfood
Сготви

Харесай Шоколадово пънче с карамел

Goodfood 1 ч 10 м , какао на прах, пълномаслена сметана, големи айца, пудра захар, за поръсване, канела на прах, овесено брашно, светла кафява мека захар, захар, бял шоколад, смлян кардамон, масло за намазване, дулсе де лече, настърган джинджифил 13 продукта
Сготви

Харесай Филе с черен пипер и задушени картофи

Goodfood 40 м

Препоръчани

Коментари