Салата с печена тиква и червено цвекло

Салата с печена тиква и червено цвекло

Подготовка 0 мин Приготвяне 0 мин
Трудност: Лесно
Порции: 0
Автор: Гост на Goodfood

Рецептата е на шеф Ивайло Игнатов.

Продукти

  • жълта тиква
  • зехтин
  • сол
  • прясна салвия
  • бахар и дафинов лист
  • мариновано Червено цвекло
  • краве сирене
  • пресен Босилек
  • маслини
  • сушени домати

Приготвяне

1. Нарежте тиквата на еднакви по големина парчета, обелете я  и с нож направете малки разрези. Напълнете ги с цели зърна бахар.


2. На лист хартия за печене нарежете салвията и начупете дафиновия лист, върху тях подредете парчетата тиква и поръсете със зехтин, сол и черен пипер. Печете на 180°С, докато омекне.


3. Оставете да изстине, махнете бахара и дафиновия лист и аранжирайте в чиния с останалите продукти.

Коментирай
Харесай 0

Тагове

А-Я рецепти Декември Европейска кухня Ноември Октомври Салати Януари

Опитайте още

Сготви

Харесай Студен десерт с шоколад и лешници

Goodfood 15 м , шоколад, захаросани череши, бисквити без глутен, сметана, масло, стафиди, лешници, златен сироп, корен Джинджифил 9 продукта

Препоръчани

Коментари

....................................