Яхния с кресон и пушена сьомга

Яхния с кресон и пушена сьомга

Подготовка 5 мин Приготвяне 10 мин
Трудност: Лесно
Порции: 2
Автор: Goodfood

Вкусно ястие, източник на омега-3 мастни киселини.

Кал. Мазнини Нас. мазнини Въглехидрати Захар Фибри Протеини Сол
397 ккал 20 г 5 г 30 г 5 г 3 г 23 г 2.7 г
Захар Фибри Протеини Сол 5 г 3 г 23 г 2.7 г
397 ккал 20 г 5 г 30 г 5 г 3 г 23 г 2.7 г

Продукти

  • 1 с.л. зехтин
  • 1 бучка масло
  • 1 глава лук, нарязана
  • 2 шепи печени или варени картофи, нарязани
  • 1-2 ч.л. сос от Хрян
  • 1 шепа кресон, нарязан
  • 1 шепа пушена сьомга, ситно нарязана
  • 2 яйца

Приготвяне

1. Загрейте зехтина и маслото в тиган. Запържете лука на умерен огън за 5 мин, докато стане златист и омекне. Прибавете картофите, като ги намачкате леко и готвите още няколко минути, докато станат хрупкави.

 

2. Разбъркайте заедно соса от хрян, кресона и пушената сьомга. Загрейте за 1-2 мин. Междувременно сварете или запържете яйцата. Сервирайте яхнията с яйце отгоре.

Коментирай
Харесай 0

Тагове

А-Я рецепти Европейска кухня Риба и морски дарове

Опитайте още

Сготви

Харесай Овчарски пай със сладки картофи

Goodfood 1 ч 45 м , рапично олио, агнешко, червено вино, зелени зеленчуци, моркови, брашно, нискомаслено кисело мляко, лук, червена леща, картофи, мащерка, безсолен телешки бульон, индийско орехче, Чесън, жълта ряпа, сладки картофи 16 продукта
Сготви

Харесай Свинско, глазирано с горчица и ябълкова салата Цезар

Goodfood 25 м

Препоръчани

Коментари

...................................