Яхния с кресон и пушена сьомга

Яхния с кресон и пушена сьомга

Подготовка 5 мин Приготвяне 10 мин
Трудност: Лесно
Порции: 2
Автор: Goodfood

Вкусно ястие, източник на омега-3 мастни киселини.

Кал. Мазнини Нас. мазнини Въглехидрати Захар Фибри Протеини Сол
397 ккал 20 г 5 г 30 г 5 г 3 г 23 г 2.7 г
Захар Фибри Протеини Сол 5 г 3 г 23 г 2.7 г
397 ккал 20 г 5 г 30 г 5 г 3 г 23 г 2.7 г

Продукти

  • 1 с.л. зехтин
  • 1 бучка масло
  • 1 глава лук, нарязана
  • 2 шепи печени или варени картофи, нарязани
  • 1-2 ч.л. сос от Хрян
  • 1 шепа кресон, нарязан
  • 1 шепа пушена сьомга, ситно нарязана
  • 2 яйца

Приготвяне

1. Загрейте зехтина и маслото в тиган. Запържете лука на умерен огън за 5 мин, докато стане златист и омекне. Прибавете картофите, като ги намачкате леко и готвите още няколко минути, докато станат хрупкави.

 

2. Разбъркайте заедно соса от хрян, кресона и пушената сьомга. Загрейте за 1-2 мин. Междувременно сварете или запържете яйцата. Сервирайте яхнията с яйце отгоре.

Коментирай
Харесай 0

Тагове

А-Я рецепти Европейска кухня Риба и морски дарове

Опитайте още

Сготви

Харесай Пай с меренг и нар

Goodfood 1 ч 40 м , царевично брашно, жълтъци, зърна от нар, портокалов мармалад, фино царевично брашно, брашно, за поръсване, захар, белтъци, пълномаслено мляко, масло, маслено тесто, портокали, бяла захар 13 продукта
Сготви

Харесай Къри с пиле и манго

Goodfood 1 ч 10 м , семена нигела, хляб наан, куркума, джинджифил, Кориандър, манго, кокосово мляко, чътни с манго, слънчогледово олио, смлян кимион, ориз басмати, пилешки горни бутчета, паста корма, пилешки бульон, туршия от зелени лимони, лук 16 продукта

Препоръчани

Коментари

..................................