Апетититен кулинарен уикенд с Робин Виляреал в Банско

05 August 2015 12:04
Апетититен кулинарен уикенд с Робин Виляреал в Банско

Лято. Басейн с прекрасна гледка към планината. Изкусителна кухня.

На 08-ми август очарователната лятна страна на Банско и Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт се докосва до кулинарните традиции на Мексико в едно събитие, което със сигурност ще достави удоволствие на всички гости, които ще го посетят.

Aкo мечтаете за отпускаща ваканция или за кратка почивка сред естествената красота на природата, на свеж планински въздух и с много емоции, които да изпълнят духа и тялото Ви, същевременно сред комфорт и петзвездното обслужване, тогава Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт в Банско е мястото за Вас.

Луксозният и единствент член на Small Luxury Hotels of the World в България Ви предлага чудесна идея за апетититен кулинарен уикенд с Робин Виляреал - доскорошният главен шеф-инструктор на Кулинарната академия HRC (водещият кулинарен институт в Източна Европа).  Името на шеф Робин Виляреал се свързва с развитието на кулинарното образование в България и отварянето на кулинарната академия през 2008, със създаването на ресторант "Таланти" в сърцето на столицата през 2013 и дейността на академията в София.

На 08 август можете да се насладите на невероятни мексикански  изкушения и коктейли сред лежерната обстановка около  открития басейн на Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт!

Мексиканската кухня е смесица от местно (индианско) и испанско влияние. Повечето мексиканци и до днес предпочитат в менюто си традиционни храни като царевица, боб и чушки. Точно това ще използват като вдъхновение Робин и екипът от готвачи на Премиер. Ще можете да хапнете мексикански специалитети, сред които чорисо (традиционен колбас), свинско и пилешко месо и зеленчуци на три специално обособени щанда. На първия шеф Робин ще приготвя пред гостите барбекю, за да започнете апетитното си мексиканско пътешествие по най-добрия начин. После задължително трябва да минете и през щанда Тако-кесадиля! А на бюфета с мексикански гарнитури  ще откриете всичко, което е нужно, за да дообогатите вкуса на вечерята и да я направите и по-вкусна, и по-здравословна: от боб и зеленчуци на скара до мексикански ориз, и голямо разнообразие от салати и традиционни гарнитури.

А за идеалния „сладък” финал на вечерта – изкусителни десерти и специални коктейли, вдъхновени от атмосферата на Мексико. От традиционните Margarita, Bloody Mary, Cuba Libre и Mojito до Red Diablo, Kir Royal and Virgin Mojito – за любителите на безалкохолните питиета.

В Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт, Банско можете да изживеете идеалната лятна ваканция сред природата! Стягайте багажа и се отдайте на подобаваща и пълноценна апетитна вакация сред очарованието на Банско през летните месеци! 

Списанието
BBC GoodFood България – брой 205
Facebook

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ