Най-големия бразилски ресторант в България - Bodega Ranchero Stekhouse - Sofia отвори врати

08 October 2016 17:38
Най-големия бразилски ресторант в България - Bodega Ranchero Stekhouse - Sofia отвори врати
Най-големия бразилски ресторант в България - Bodega Ranchero Stekhouse - Sofia отвори вратиНай-големия бразилски ресторант в България - Bodega Ranchero Stekhouse - Sofia отвори вратиНай-големия бразилски ресторант в България - Bodega Ranchero Stekhouse - Sofia отвори вратиНай-големия бразилски ресторант в България - Bodega Ranchero Stekhouse - Sofia отвори врати

Официално отвори врати най-новия ресторант от веригата БОДЕГА – РАНЧЕРО Стекхаус. Събитието събра на едно място повече от 350 гости, които се насладиха на огромен салатен и деликатесен бар, топли бразилски хлебчета и най-добрата селекция от над 15 вида месо, изпечено по традиционна бразилска рецепта. На впечатляващата винена стена с над 120 вина от стария и нов свят се отличиха ексклувините бразилски вина. Гурме бюфет бара бързо се превърна в притегателен център за всички гости, които искаха да опитат от традиционните ястия – Фейжоада и Мокека, както да се насладят на богатите предястия. За доброто настроение се погрижиха Искрен Пецов и Долорес Естрада, които направиха вечера още по-бралиска.

Ранчеро Стекхаус е 5-рият и най-нов ресторант от веригата Бодега. Ранчеро Стекхаус представя в България концепцията на модерна Чураскария - бразилски тип барбекю. Ресторанта разполага с над 350 седящи места, а уникалният начин на приготвяне и сервиране на месото, наречен Чураско е вдъхновен от Гаучосите. В Бодега Ранчеро Стекхаус ви предлагаме да опитате традиционната храната и начин на сервиране, която Гаучосите са приготвяли в обширните пасища. Те са се събирали около огъня, с големи пресни късове месо, нанизвани на шиш и бавно готвени до съвършенство. Използвайки ножовете, закачени на поясите си те са рязали тънки, сочни парчета от месото директно в чинията на всеки. Всеки Гаучо би казал, че месото от неговата ферма е най-доброто, но нарече ли се то Ранчеро, това означава – най-доброто от най-доброто - Селекцията на ранчото. Оттук идва и името Ранчеро, а месата които сервираме – най-добрите меса на ранчото Бодега. 

Списанието
BBC GoodFood България – брой 205
Facebook

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ