Шоколадова еуфория сътворена от Модика

21 December 2017 00:22
Шоколадова еуфория сътворена от Модика
Шоколадова еуфория сътворена от МодикаШоколадова еуфория сътворена от МодикаШоколадова еуфория сътворена от МодикаШоколадова еуфория сътворена от МодикаШоколадова еуфория сътворена от МодикаШоколадова еуфория сътворена от МодикаШоколадова еуфория сътворена от МодикаШоколадова еуфория сътворена от Модика

Modica Artisan Chocolates е смело семейно начинание в една сфера на магия и приключение. Шоколадът е предизикателството за Гергана Мутафис и нейният всеотдаен и кретивен екип. Тя не е сладкар по образование , а по призвание. След като обаче става майстор-шоколатиер, разработва старателно и целенасочено своя бранд, в който влага своето виждане за вкус, визия, дизайн, опаковка, цялостен продукт. Гергана прави и продава не просто шоколад, а ви подлага на изпитание. Бонбоните и шоколадите са със запомнящи се вкусове, правят се изцяло на ръка, с натурални съставки, прецизно подбрани. Където е възможно, се използват български продукти- тахани, ядки, билки, ликьори, плодове, млечни продукти. Имат и био серия, веган-серия и серия без захар. Доста нови продукти се планират през следващата година, защото "Модика" има вече много почитатели, развива се успешно и ще отговори на  високите им изисквания с различни рецепти и разбира се - много любов! 

Списанието
BBC GoodFood България – брой 205
Facebook

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ