BBC Good Food България - Брой 202
Остават броени дни до Коледа и Нова година и заради това сме помислили как да изпълним желанието ви да бъдете различни! Представете си блясъкът, който един ароматен блат с бял шоколад, пълен с маслен крем и украсен с декорации, ще добави на вашата маса... Да! Правилно се досещате, че говорим за звездния ни кейк от корицата.

Но нека не започваме от десерта! Пригответе вълшебно празнично пиршество с трите ни нови идеи за основно ястие с пуешко месо, безмесни шедьоври и три предварително приготвени традиционни сосове за перфектен завършек на коледното ви меню.

Ако не харесвате пуешко, шеф-готвачът Томи Банкс ви предлага алтернатива за основно ястие – глазирано говеждо филе с коричка от хрупкав лук. Шеф Том Керидж също ви предлага варианти с едно модерно, но все пак традиционно, специално, но и неформално меню.

Спокойно можете да ангажирате и децата си в подготовката за големия ден! На тях можете да възложите да направят подаръци за своите приятели под формата на страхотни сладки лакомства.

Няма да скрием, че се развълнувахме да поставим известния журналист Георги Тошев в позицията не на интервюиращ, а интервюиран, за да ни разкаже за ястията от времето, когато скришно е надигал капака на тенджерата в кухнята на баба си. Шефовете на списанията на S Media също доказаха завидни умения в сферата на кулинарното изкуство! Блогърът Лучия Райчева изрази коледния си дух с джинджифилов сладкиш с пухкав меренг и поширани круши.

Тези и още впечатляващи рецепти вече можете да откриете в брой 202 на списание BBC Good Food България!
Списанието
BBC GoodFood България – брой 204
Facebook

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ